«Був мудрим директором, дбайливим наставником для молоді». Помер Анатолій Миронов

«Був мудрим директором, дбайливим наставником для молоді». Помер Анатолій Миронов
  • У Самгородоцькій громаді втрата — пішов з життя педагог Анатолій Миронов, який працював учителем української мови та літератури і 12 років був директором Самгородоцької школи

На сторінці навчального закладу опублікували пост пам'яті.

— Закінчився земний шлях Учителя... 14 серпня 2024 року не стало Миронова Анатолія Івановича... Його ім'я назавжди вписане в історію нашої школи як талановитого педагога та мудрого керівника. Пам'ять про Учителя житиме у словах вдячності і теплих спогадах учнів, колег, друзів, — пише Світлана Черешнюк в групі «Самгородоцький ліцей», від імені колективу ліцею висловлюючи глибокий сум і щирі співчуття родині з приводу непоправної втрати. Вічна і світла пам'ять!

Як йдеться у дописі, доля Анатолія Івановича невід'ємно пов'язана з освітою: після закінчення у 1972 році філологічного факультету Вінницького державного педагогічного університету працював учителем української мови та літератури у Самгородоцькій середній школі, яку згодом успішно очолював протягом 1974-1986 рр.

Відео дня

Поряд завжди була дружина Людмила Володимирівна, талановитий учитель математики. Сімейну династію продовжує донька Ірина Анатоліївна, яка навчає дітей початкової школи.

— Анатолій Іванович був мудрим директором, дбайливим наставником для молоді. Мав величезний авторитет в учнів та їхніх батьків. Інтелігентний, толерантний, уважний, життєрадісний, з глибокими знаннями та великим досвідом — таким залишиться Анатолій Іванович у пам'яті тих, хто його знав, любив, поважав.

Читайте:

Пішов з життя колишній директор Махаринецького цукрового заводу Петро Зацерковний

Помер Павло Малащук — голова Козятинської районної спілки інвалідів ВВВ та Збройних Сил України

Зупинилося серце старости Збаразького старостинського округу Анатолія Репетацького

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Валентина Токова

    Царство небесне, Вічна пам'ять. Щирі співчуття рідним.
  • Олена Смірнова

    Вічна  пам'ять  царство  небесне
  • Володимир Залевський

    Вічна і світла пам'ять.Щирі співчуття родині.
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    Роки роботи під керівництвом  Анатолія Івановича були одними з найкращих у моєму житті. Світла і мудра людина , чуйний і турботливий керівник.
    Вічна пам'ять .🥀
    Щирі співчуття родині .

keyboard_arrow_up