11-річний волонтер Владислав Романов з Козятина став учасником шоу «Різдво. Ти не один». ВІДЕО

11-річний волонтер Владислав Романов з Козятина став учасником шоу «Різдво. Ти не один». ВІДЕО
  • В проєкті Олени Зеленської «Різдво. Ти не один», який показували на Святий вечір, 24 грудня взяв участь наш волонтер 11-річний Владислав Романов. Він стоїть за малечею в зеленій вишиванці.
  • З перших днів повномасштабного вторгнення Влад дуже багато працює, допомагає військовим і мамі, адже тато на війні. Дуже добрий, цілеспрямований і відповідальний хлопець.
  • Пропонуємо передивитись проєкт.

Проєкт «Різдво. Ти не один», об’єднав героїв нового часу, артистів, ведучих, волонтерів, а разом з ними – усіх українців, аби разом зустріти Різдво.

Глядачі мали нагоду поринути в українську історію та різдвяні традиції. Колядки та щедрівки зазвучали по-новому, відомі і найулюбленіші хіти наповнилися різдвяними мотивами. Виступи зірок поєднані з теплими розмовами, з відомими героями та гостями у камерній атмосфері.

Окрім цього проєкт має благодійну місію. У межах проєкту збираються кошти на допомогу діткам-вихованцям «Школи супергероїв», які потребують належного обладнання та умов для навчання.

Відео дня

Також Різдвяного вечора на телеекранах з'явилася перша леді України Олена Зеленська. Дружина президента спілкувалася з дітьми, які цього року стали відомими завдяки своїм талантам.

До розмови з першою леді приєдналися діти-волонтери, які допомагали ЗСУ.  Зокрема 11-річний Владислав з Козятина розказав, що від початку повномасштабного вторгнення він разом з батьками готував млинці для хлопців, які чергують на блокпостах. За цей час він нагодував понад 1000 українців.

  • Пропонуємо переглянути ( Спілкування з Владом на 1: 41: 57 секунді)

Читайте також:

З варениками, консерваціями та іншими гостинцями зозулинецькі волонтери поїхали на фронт

Воїна з Сестринівки нагородили Почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Pes Mayonez

    участь не приймають,а беруть,неуки

keyboard_arrow_up