Хенд-мейд від Ольги Масловської

Хенд-мейд від Ольги Масловської

З нагоди Дня міста в козятинському музеї відбулася виставка під назвою “Фонтазійний всесвіт рукоділля”

Її автор — приватний підприємець Ольга Масловська. У колекції були представлені вироби хенд-мейду, що означає вироби своїми руками. Це мистецтво у різних техніках і стилях — це створювати речі, що несуть хороший настрій та впливають на людей позитивною енергетикою.

У колекції Ольги Масловської було представлено близько 70 робіт: вироби в стилі декупаж (ремесло і мистецтво в одному слові чи декоративна техніка на поверхні), скрапбукінгу (художнє оформлення фотоальбомів), пейп-арт (художнє оформлення з узорами на пляшках шкатулках, тарілках), прованс (оформлення пам’яток), кантрі (стиль в інтер’єрі, оформлення дому, меблі і т. д.)   

Подивитися на роботи прийшла певна кількість людей. Їх  могло бути більше, якби виступ хору ветеранів з виставкою в музеї розвели в часі. Організатори Дня міста обидва заходи призначили на один і той же час о 12 годині.

Відео дня

Історія мистецтва

Любов до рукоділля в пані Ольги привився з дитинства. Її мама працювала в дитячому садочку. Вона навчала дітей мистецтву рукоділля. Маленька Оля часто була учасницею творчого процесу. Серйозно хенд-мейдом Ольга Григорівна почала займатися після весілля сина Михайла. Перед весіллям у неї з’явилася мрія, щоб в день шлюбу здивувати молодят. І їй вдалося! У цьому можна переконатися, якщо переглянути ті весільні витвори на виставці в музеї історії нашого міста.

Віддавати весь час справі майстриня не може. За браком часу. Та вона має підтримку від свого чоловіка Сергія та дітей Михайла і доньки Олени. Тепер її підтримують шанувальники її таланту.

Всі фотографії можете переглянути, перейшовши за посиланням:

https://koziatyn.info/Kult-podii/v-muzeyi-vidbulasya-vistavka-robit-olgi-maslovskoyi-10704942.html

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Красиво і практично
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up