Дитячий оркестр, зібрав на ЗСУ півтора мільйона, в якому є частка козятинчан

Дитячий оркестр, зібрав на ЗСУ півтора мільйона, в якому є частка козятинчан
  • В суботу, 23 вересня, наше місто відвідали 2 музичні колективи, які збирали гроші на потреби ЗСУ.
  • Якщо співаки навпроти «Фори» в нашому місті часті гості, то дитячий духовий оркестр Браїлівського будинку культури в Козятин приїхав вперше і відразу завоював симпатії козятинчан.

Юні музиканти зразкового дитячого духового оркестру Браїлівського будинку культури приїхали в наше місто о 10 годині. В репертуарі оркестру лунали мелодії і марші українських пісень. Раз пораз до скриньки збору підходять наші земляки та гості міста і потроху наповнювали купюрами скриньку.

Виявилось, що козятинчани добре знають чим займається зразковий дитячий оркестр Браїлівського будинку культури.

Мати двох козятинських захисників Олена розповідає, що діти оркестру волонтерять ще з 2014 року,.дають благодійни концерти для поранених і хворих в військово-медичному центрі одного із самих гарних міст України.

Відео дня

Фанатом допомоги ЗСУ є керівник тричі зразкового оркестру, Віталій Тодосюк. На думку містянки міста, пані Олени, в родині керівника оркестру є військові. Музиканти з своїм керівником на зібрані кошти придбали на нужди ЗСУ вже 11 автомобілів і багато чого іншого.

Після того, як музика в чергове стихла і музиканти готувалися до слідуючого музичного твору ми підійшли до керівника духового оркестру Віталія Тодосюка. Представившись, запитали,  де вони гастролюють з благодійними концертами? А ще люди кажуть, що ваш оркестр вже зібрав на ЗСУ мільйон триста тисяч?.

—Вже зібрали майже півтора мільйона каже керівник оркестру. За ці кошти ми придбали і передали нашим захисникам 11 автомобілів, а ще тепловізори, генератори, та багато необхідної військової амуніції, сказав пан Віталій.

—В Козятині ви вперше?—Так вперше—Яке враження на вас справила громада нашого міста?—Тут живуть чудові люди ми не очікували, що вони такі гостинні каже дитячий музичний наставник.

Під час розмови з паном Віталієм нас запитав чоловік в мундирі музиканта за зовнішністю схожий на брата керівника оркестру Леоніда і запитав—В якій стороні у нас вокзал? Кажу в тій і показав йому рукою, а військкомат в, якій стороні? І додав, він той самий старенький?

Тут ми зрозуміли, що музикант мабуть був в Козятині коли його призвали на строкову військову службу.

Як воно було не так важливо головне, що є люди, як Віталій Тодосюк. Такі як він просинаються ранком з думкою про ЗСУ. Діти зібрали майже півтора мільйона і в ньому є маленька часточка Козятинчан









 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Геннадий Ткачук

    Віталія знаю давно,сам молодець і колектив у нього ураган
  • Наталья Тарасюк

    А чому  два???? Ще треті -- біля Фори  також   грали та співали. ...пісні. ..ТА ЗБИРАЛИ  НА ЗСУ! !!!
  • Татьяна Адамова

    Дуже талановитий колектив!

keyboard_arrow_up