У Козятині прощатимуться з Романом Козаком. Поховають Героя у Зозулинцях

У Козятині прощатимуться з Романом Козаком. Поховають Героя у Зозулинцях
  • Завтра, 4 серпня у Козятинській громаді оголосили Днем жалоби. 
  • Прощатимуться з Героєм Романом Козаком. Козятинчан просять приєднатися до пам’ятної панахиди та провести воїна, що віддав життя за Україну, в останню дорогу. 

Як повідомляє Тетяна Єрмолаєва, Козятинський міський голова, чин поховання Воїна розпочнеться о 10:30 в Храмі Пророка Іллі по вул. Вʼячеслава Чорновола (Васьковського).

Громадське прощання із Героєм, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність та свободу України, розпочнеться о 12.00 на площі Героїв Майдану.

Поховають Романа на кладовищі в селі Зозулинці.

Відео дня
На знак шани та скорботи за загиблим земляком просимо приспустити Державні Прапори України та увінчати їх чорною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій громади.

Про трагічну звістку повідомили і у Самгородоцькій громаді громаді

— Низький уклін та вічна пам’ять Захиснику, який віддав своє життя за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та кожного з нас! В цю гірку мить поділяємо горе Вашої родини та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі, — пише  Самгородок Наш. — Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам'ять Герою! Слава Україні

 

Вічна та світла пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Любов Васківська

    Вічна і світла пам'ять герою України ! Царство небесне та вічний спочинок. Рідним та близьким найщиріші співчуття. Сумуємо разом з Вами. Тримайтеся будьласка.
  • Наталія Корнійчук

    Вічна пам'ять. Біль і смуток
  • Любов Максимчук

    Вічна пам'ять та співчуття рідним
  • Олександр Верцюх

    Братику вічна память тобі спочивай з миром,так і не получилось зустрітись!

keyboard_arrow_up