Загинув біля Богданівки: минає перша річниця, як ми втратили Героя Василя Міська

Загинув біля Богданівки: минає перша річниця, як ми втратили Героя Василя Міська
  • Сьогодні, 21 травня — перша річниця з дня загибелі нашого Героя, одного з найкращих синів України, який поклав життя, захищаючи свою рідну землю — Василя Міська.
  • Пам'ятаємо...

Про Героя

Василь Місько народився 13 січня 1976 року у с.Сошанське, в багатодітній родині Надії Василівни та Якова Івановича. Закінчив 9 класів Сошанської середньої школи, після чого здобув професію тракториста. До служби у Збройних Силах України та після служби працював у місцевому господарстві. У 1999 році одружився з Інною Князюк. Сім’я виховувала двох синів — Андрія та Івана. Василь Місько був гарним батьком та дідусем, люблячим сином та чоловіком, щирий, добрий, відповідальний, працелюб. З 2000 року продовжив трудову діяльність у ТзОВ «Юзефо-Миколаївська АПК» слюсарем-ремонтником, пізніше газорізальником. Після повномасштабного вторгнення, у квітні 2022 року Василь Якович став на захист рідної землі у складі 57 бригади військової частини А1890.

Загинув 21 травня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Богданівка Донецької області.

— Нехай його велика жертва та відданість вічно залишаться в наших серцях та будуть прикладом для наступних поколінь. Це був сильний, відважний та мужній боєць, який до останнього свого життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільну Україну. Схилімo гoлoви! Світлий спoмин прo нашого земляка, мужньoгo oбoрoнця укрaїнської землі, відважного лицаря неба, нaзaвжди зaлишиться у нaших серцях, — пише Самгородок Наш

Відео дня

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя.

Про наших Воїнів, які віддали своє життя за Україну читайте у рубриці «Герої не вмирають»

Читайте:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Инга Мельничук

    Вічна пам'ять Герою.
  • Інна Місько-Князюк

    ВІЧНА СІВІТЛА ПАМ'ЯТЬ МОЄМУ ДОРОГОМУ ЧОЛОВІКОВІ

    Анастасія Маківчук reply Інна Місько-Князюк

    Інна Місько-Князюк Вічна пам'ять ГЕРОЮ 💙💛
  • Людмила Пирогова

    Вічна пам'ять герою
  • Катерина Юхимчук

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ!

keyboard_arrow_up