Волонтери допомагають на фронті землякам організувавши лотерею

Волонтери допомагають на фронті землякам організувавши лотерею

Сестра відомого в Україні волонтера Ольги Пирогової Катерина Коваль знов звертаэться до знайомих і всіх небайдужих, щоб пришвидшити збір грошей на авто для наших захисників 172 окремої гаубичної, артилерійської бригади.

 

 В дописі Катерина звертається до друзів і щирих українців.— Я маю велику надію ,що Ви знову підтримаєте мою лотерею і допоможете пришвидшити та закрити збір на авто для 172 бригади. Благаю Вас не будьте байдужими. Найбільший страх для Волонтерів це не встигнути доставити хлопцям те, що вони просять. На лот виставляю свої роботи.— Це картини вишиті чеським бісером в розмірі А 3. 

Умови прості.  Вартість одного номерочка 50 грн, кількість в лотереї 50 шт. Потрібно лише скинути бажану суму на карту Ольга Пирогова , зробити скрін оплати та скинути під пост з номерками які обрали. Переможець може обрати одну із даних картин. 

Відео дня

Розіграш в прямому ефірі 26.11.2023 15:00. Оплата на карту моєї сестри та Волонтера Ольга Пирогова, мені скрін та обраний номер. Реквізити карти 4149629343056032 Долучайтесь 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up