Віталій пішов захищати нас на 2 день війни і пам’ять про нього має жити вічно

Віталій пішов захищати нас на 2 день війни і пам’ять про нього має жити вічно
  • В п’ятницю 19-го січня в Непедівці відбувся турнір пам’яті захисника України Віталія Шевчука.
  • Його урочиста частина—Гімн України, хвилина мовчання, мітинг пам’яті Героя проходив у місцевому ліцеї.
  • Потім друзі родини Шевчуків провели турнір з пейнтболу. Віталію в цей день мало виповнитися 40 років.

Почався захід пам’яті Віталія Шевчука о 10 ранку в місцевому ліцеї.

У фойє навчального закладу стояв стенд з портретом «Вітахи»—Це за людяність, доброту і турботу про друзів на фронті побратими Віталія дали йому такий позивний.

Відео дня

Ведучі заходу пам’яті згадували, якою доброю людиною загиблий воїн був при житті. Говорили про війну, про непоправну втрату кожного втраченого молодого життя та низько вклонились родині воїна світла, матері Героя Світлані Миколаївні, дружині Антоніні та дочці Олені за такого сина, чоловіка та найкращого в світі тата.

По завершенні урочистої частини почалися змагання з пейнтболу.

Учасники змагань, озброївшись бойовими маркерами розділилися за кольором екіпірування на зелених і сірих зайняли бойові позиції на майданчику ТОВ агрофірми «Світанок», де після навчання в училищі та служби в армії патріот України Віталій Шевчук починав свій трудовий шлях.

Як у кожних змаганнях є переможці і нагороджені, були нагороди і в турнірі пам’яті Віталія Шевчука. Крім грамот за участь в турнірі була висока честь і нагорода, щоб сфотографуватися біля прапора України з портретом загиблого воїна Віталія Шевчука.

Турнір пам’яті Героя пройшов на високому організаційному рівні.

Дружина Віталія Антоніна знала, що у її чоловіка було багато друзів, які поважали його не тільки в селі, а й за його межами. Надіялась, що прийдуть і вшанують Віталія і не помилилася. Вона сердешно подякувала всім, хто прийшов віддати шану Герою та подякувала всім, хто допоміг їй в організації заходу пам’яті Віталія Шевчука.

На своїй сторінці у фейсбук вона написала:

Я та моя родина, хочемо висловити слова подяки всім небайдужим за те, що прийшли та вшанували разом з нами нашого Віталія, найкращого чоловіка і татуся.

Герої живуть, допоки ми їх пам’ятаємо! Дякуємо, що пам’ятаєте!

Також, хочемо щиро подякувати нашому селищному голові Олександру Амонсу, старості громади Галині Корніюк, директору СТОВ а/ф «Світанок» Миколі Мельнику, директору Непедівського ліцею Василю Лисюку, Тамарі Літвіновій, Ініціативній групі «Майбутнє» за шану Герою, розуміння, підтримку, сприяння і допомогу в організації проведення турніру з пейнтболу, присвяченому пам’яті Віталія Олександровича Шевчука. Він загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та за наш з вами спокій.

Слава Україні! Героям Слава!




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Умка Кот

    Чому вони ни в окопах?

    Вячеслав Гончарук reply Умка Кот

    У формі є дівчата волонтери. Їхні окопи, то допомога нашим захисникам в тилу. Ви б їх, дружину і дочку Героя підтримали б.

    Inna Bondarchuk reply Умка Кот

    Умка Кот хто не в окопах???Діти, які на фото, чи дружина ?

keyboard_arrow_up