В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу. Церемонія прощання з Олександром Сененком

В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу. Церемонія прощання з Олександром Сененком
  • Не вщухають біль та сльози у нашій Україні. Щодня втрачаємо найкращих синів. І немає слів, які можуть вгамувати невимовний біль втрати та загоїти страшну рану у серці рідних...
  • У понеділок, 8 квітня Самгородоцькоа громада знову прощалася з відданим патріотом, відважним воїном, Героєм — Олександром Сененком.

Церемонію прощання опублікували на сторінці Самгородок Наш

Про Героя

Олександр Сененко народився 4 березня 1973 року в сім’ї Володимира Миколайовича та Тетяни Володимирівни Сененків у селі Широка Гребля. Дитинство та юнацькі роки проживав у рідному селі. Закінчивши 8 класів Широкогребельської школи, вступив до Смілянського технікуму харчової промисловості, де здобув професію механіка. Після закінчення технікуму 1 рік попрацював за спеціальністю на цукровому заводі і був призваний на військову строкову службу.

По завершенні служби повернувся знову на цукровий завод, де пропрацював довгий час вантажником, а також в охороні. У 2010 році одружився з Наталією Володимирівною, народилась донечка Анастасія. Після повномасштабного вторгнення росії, 05 березня 2022 року одним із перших був мобілізований. Службу проходив у військовій частині А0549 Збройних Сил України, згодом у частині А 4030.

Відео дня
Олександр Сененко —  солдат, розвідник-кулеметник розвідувальної групи загону спеціального призначення, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність, загинув 31 березня 2024 року в районі населеного пункту Уманське Донецької області.

 

— Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі та вдячні земляки. В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу від будинку в с. Широка Гребля, де проживав Олександр Сененко, до Храму Святого Миколая с. Йосипівки, де відбулось заупокійне богослужіння за українським Воїном та мітинг-реквієм. Із військовими почестями загиблого воїна поховали у с. Йосипівка на Алеї Слави. На його честь прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України, — йдеться у дописі

Читайте також:

Козятинська громада втратила двох Воїнів — Андрія Веця та Сергія Левицького

Працьовитий, активний, надійний — таким був Герой Микола Білилівський. Церемонія прощання

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olena Trofimchuk

    Вічна пам'ять Герою
  • Інна

    Вічна пам'ять герою України

keyboard_arrow_up