Танкова рота «Червоної калини» отримали на передову подарунок

Танкова рота «Червоної калини» отримали на передову подарунок
  • Наш земляк і підприємець Микола Плис почув, що волонтери ініціативної групи «Міцний тил» шукають автівку для 14 бригади
  • танкової роти «Червона калина». Він знайшов автомобіль, який попередній господар планував продати на запчастини. Пан Микола викупив автівку, відремонтував її за власні кошти та віддав
  • волонтерам у подарунок для ЗСУ. 

Перед відправкою на фронт її причепурили та перефарбували. «Косметологом» залізного коня був напарник волонтерки Ольги Пирогової в поїздках на передову Микола Касьян. Пофарбована машина у колір хакі була доставлена в 14 бригаду та вже встигла виконати декілька бойових завдань на Запорізькому напрямку.

За словами Ольги Пирогової, транспортний засіб поїхав не пустий. Його завантажили продуктами, засобами гігієни та смаколиками, які зібрала і виготовила з допомогою не байдужих наших земляків ініціативна група «Міцний тил».

— Нові господарі автівки дуже дякують за військову техніку й інші подарунки, а ми, ініціативна група «Міцний тил», закликаємо людей допомагати нашим воїнам та долучатися до будь-якої з перевірених волонтерської групи. Тому що кожна допомога нашим воїнам, це врятовані життя наших захисників, — каже Ольга Пирогова.

Відео дня

Ініціативна група «Міцний тил» відкрила збір коштів на пташку, генератор і РЕБи. На День Незалежності хотіли провести благодійний ярмарок та через велики обсяги виробництва ярмарок переносять на більш пізній час. Можливо, це буде вересень-жовтень.

— У нас дуже багато замовлень від хлопців, будемо просити у «Нової пошти», щоб вони по можливості збільшили нам ліміт безкоштовних відгрузок. У нас кожен день відгрузка і ми не вкладаємось у безкоштовну тонну відправки вантажів. Ситуація така, що тільки позавчора відправили передачу на Донецький напрямок, а хлопці з того ж напрямку просять ще дві передачі. Як їм відмовиш? Треба везти їм нам самим, або просити «Нову пошту», щоб збільшили нам нині діючий ліміт.

Ми поцікавилися у Пані Ольги, за який період вони мають вкластися у безкоштовну тонну через «Нову пошту».

— Допомогу від «Нової пошти» ми отримали 5-го серпня, станом на 15 серпня у нас залишилось до кінця місяця лише три штрих-коди. Коли ми вичерпуємо свій ліміт на безкоштовну пересилку, нам допомагає Сергій Сиваківський і Юрій Кирій з Ініціативної групи «Паросток добра». Вони зараз разом працюють з групою Сергія Сиваківського, — каже волонтерка. — Ми вийшли на потужності, коли кожен тиждень переробляємо близько тонни м’яса, тож будемо раді будь-якій допомозі і людським рукам.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (60)
  • Тамара Бойчук

    Микола щиро дякуємо..Пишаємось.Разом до Перемоги!!
  • Елена Петрушкевич

    Молодець. Шкода щонаша міська рада нічого не зробила.
  • Алла Королецкая

    Віка і здоров,я Вам і вашій родині!
  • Елена Соболева

    Де ж наші " улюбленці, ну дуже дорогі для нашого народу , депутаточки? Може якось рачкошелитись? А ......

keyboard_arrow_up