Після прильоту КАБ авто воїна з Козятина Романа Бігуна потребує термінового ремонту

Після прильоту КАБ авто воїна з Козятина Романа Бігуна потребує термінового ремонту
Це бойове авто підрозділу, у якому служить захисник з Козятина Роман Бігун. Після прильоту КАБ воно терміново потребує ремонту. Долучайтесь до збору!
  • Військовослужбовець з Козятина Роман Бігун служить в 47 окремій механізованій бригаді «Ма́ґура». 
  • Неодноразово робив контрнаступ. Разом із побратимами у важких боях звільнили Роботино, воювали на Запорізькому напрямку,  зараз боронить нашу землю на Авдіївці.
  • Після прильоту КАБ їхнє бойове авто потребує термінового ремонту. Більшу половину коштів захисники назбирали своїми силами. Потрібно ще 40 тисяч. Долучайтесь!

 

До редакції газети RIA-Козятин звернувся 39-річний військовослужбовець з Козятина Роман Бігун. Він служить в 47 окремій механізованій бригаді «Ма́ґура». Має звання молодшого сержанта, заступник командира. На захист України став півтора роки тому. Має родину — дружину та двох донечок.  До повномасштабного вторгнення працював будівельником, служив у силових структурах

— Всі дані мої були у військкоматі, — розповідає Роман. — В липні пройшов комісію, а в листопаді мене викликали. 

Підрозділ, де проходить службу Роман Бігун неодноразово робив контрнаступ, хлопці у важких боях звільнили Роботино. Воював на Запорізькому напрямку, після чого його та побратимів, на деяких час, вивели на відновлення. Наразі захисник боронить нашу землю на Авдіївці. Тобто, в найгарячіших точках. Отримав чотири поранення, після лікування яких знову ставав у стрій. Нагороджений медаллю «За відвагу».

Відео дня

В останній день перед відпусткою (1 березня) у бойове авто його підрозділу «Mitsubishi L 200» прилетів КАБ. Машина зазнала значних пошкоджень. В автівки тріснуте лобове скло, погнулися двері, крило. Але найголовніше — зламався передній привід. Також потребує ремонту ходової частини та турбіни двигуна.

Військовослужбовець звертається до земляків з проханням допомогти фінансово, аби якнайшвидше відремонтувати машину.

Роман вже загнав її на ремонт у офіційний сервіс ««Mitsubishi» у Вінницю.

Каже, там дешевше. Виставили цінник — трохи більше 100 тисяч гривень. Роман розповідає, що більшу половину на ремонт він та побратими вже назбирали. 

— Десь тисяч 60 є, ще б хоча б 40, — каже Роман. — Авто не моє особисте, пригнане із-за кордону. Воно виконує важливі бойові завдання на нульових позиція. Найголовніше — підвіз боєприпасів, запчастин. Вона надзвичайно ємкісна. Батьківщина в нас одна, її потрібно захищати, а без авто — ніяк.

Наразі Роман Бігун до 15 березня у відпустці. Тому вкрай важливо до цього часу привести автівку до ладу.

— Якщо не встигнуть відремонтувати, то я поїду на позиції, а потім приїду і заберу, або хтось її прижене, — додає Роман. Але було б добре, щоб встигли і все зробили.

Тож давайте згуртуємось, об’єднаємось, бо така ми нація, і допоможемо назбирати необхідну суму коштів аби встигнути. Наша сила в єдності та у мужності і відважності воїнів. Не забувайте — маленьких донатів не буває, на рахунку важлива кожна гривня. Долучайтесь!

Реквізити на ремонт авто:

  • 5168745166994423

Читайте також:

Воїн Максим Загарій оголосив терміновий збір для бригади, яка вийшла з великими втратами з Авдіївки

Триває збір на далекоміри та тепловізори для козятинчан, які воюють на Бахмутському напрямку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мирослава Луценко

    А куди кидати!?
    Чому не вказали номер карточки?

    Мирослава Луценко reply Мирослава Луценко

    RIA-Козятин +  
    Долучилась

    RIA-Козятин reply Мирослава Луценко

    Мирослава Луценко Добрий день. Вже додали. Дякуємо за уважність. Долучайтесь!

    Ірина Шевчук reply Мирослава Луценко

    Вже додали, дякуємо за звернення.

keyboard_arrow_up