Воїн Максим Загарій оголосив терміновий збір для бригади, яка вийшла з великими втратами з Авдіївки

Воїн Максим Загарій оголосив терміновий збір для бригади, яка вийшла з великими втратами з Авдіївки
  • Наш земляк, відважний воїн Максим Загарій, який з 2014 року виборює перемогу і волю, оголосив терміновий збір для 3 окремої штурмової бригади, яка вийшла з великими втратами з Авдіївки. 
  • Потрібні: тепловізори, прилади нічного бачення, засоби радіоелектронної боротьби, антидронові пушки. Також відкрито збір для авто, адже майже, всі залишилися назавжди в Авдіївці, розбитими вщент.

— Терміновий збір. Йдуть запеклі бої за неньку-Україну та НАШУ незалежність, щодня втрачаємо найкращих синів України. Ми без вагань віддаємо своє здоров’я та ризикуємо життям за Україну, за наше спільне майбутнє. Без вашої підтримки ми не можемо! Кожен має зробити свій вагомий внесок в нашу перемогу. Донатьте та розповсюджуйте пост, — написав Максим.

Як написала очільниця Козятинської громади Тетяна Єрмолаєва, збір оголосив наш земляк,  воїн Максим Загарій

— Максим з 2014 року виборює перемогу і волю. Поширте, долучіться. Бригада 3 окрема штурмова вийшла з великими втратами з Авдіївки. Збір терміновий.

Відео дня

Реквізити

Читайте також:

Триває збір на далекоміри та тепловізори для козятинчан, які воюють на Бахмутському напрямку

Наш земляк, ветеран війни Роман Кашпур подолав марафон у Токіо, побивши власний рекорд

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Петров

    Да ужжжжжжж чому тут радіти, вся Україна в хрестах і руїнах лежить Ось і весь вінець маховика революції і майданів, пам'ятайте що посієш тей пожнеш обов'язково, існують Закони Духовного життя незиблимі і безворотні!!!

keyboard_arrow_up