Наші оборонці знищили за минулу добу 14 дронів та більше тисячі окупантів

Наші оборонці знищили за минулу добу 14 дронів та більше тисячі окупантів
  • У ніч на 30 листопада 2023 року противник атакував 20-ма ударними БпЛА типу «Shahed» з двох напрямків: окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ -рф.
  • Крім того, окупанти завдали удару по Донеччині вісьмома зенітними керованими ракетами С-300.

Як повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ, до відбиття повітряного нападу залучали винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил ти Сил оборони України.

В результаті бойової роботи знищили 14 ударних БпЛА.

Відео дня

Протиповітряна оборона працювала у південних, східних та центральних областях держави.

Ситуація на фронті

Як інформує  Генштаб, протягом минулої доби відбулося 101 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 11 ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 3 пункти управління, 2 склади боєприпасів та 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

 

Читайте  також:

«Ми потрібні нашим хлопцям». Збирають кошти на автомобіль для 173 Батальйону. Долучайтесь

Зібрали гроші для свого тренера, який захищає Україну

Волонтери збирають допомогу нашим землякам через лотерею

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up