На День миру у Козятинському ЦДЮТ зробили голубів для поранених воїнів

На День миру у Козятинському ЦДЮТ зробили голубів для поранених воїнів
  • Центрівчани разом із керівниками гуртків планують поїздку до шпиталю, щоб передати птахів пораненим воїнам особисто

Від початку повномасштабного вторгнення Центр дитячої та юнацької творчості проводить активну волонтерську діяльність. Керівники гуртків разом із центрівчанами за цей час виготовили не одну сотню окопних свічок, регулярно долучаються до благодійних ярмарків, проводять патріотичні акції та відвідують поранених військових, які проходять лікування у госпіталі.

Чергову патріотичну акцію у Центрі дитячої та юнацької творчості влаштували напередодні Міжнародного дня миру, який відзначається щорічно 21 вересня. У п’ятницю, 20 вересня в закладі провели майстер-клас, на якому центрівчан вчили виготовляти голубів миру. Долучилися вихованки гуртка «Leaders» (керівник Ольга Ткачук). Разом із керівником гуртка «Берегиня» Наталією Баштовою дівчата власноруч створили птахів із тканини. Це — один із різновидів ляльки-мотанки.

Вихованки гуртка «Leaders» мотали голубів миру із білої тканини, адже саме білий колір символізує мир. Кожну птаху оздобили атласними стрічками жовтого та блакитного кольорів. Ці крихітні мотанки стануть знаком пошани та вдячності для наших воїнів, адже голубів миру дівчата створили саме для того, аби подарувати пораненим військовим. До кожної птахи прикріпили також патріотичну листівку із написом «Дякуємо, що оберігаєте наші життя».

Відео дня

Дівчата разом із керівниками гуртків планують поїздку до шпиталю, аби особисто передати голубів миру пораненим військовим. Аби зібрати гроші, необхідні для поїздки, відкрили збір. Долучайтеся і поділіться своїм донатом. Номер картки Монобанк 5375 4112 2260 8445. Донатити також можна за посиланням.

 

Читайте також:

«Маємо запити від військових на картоплю. Так, так — на картоплю»

Зозулинецькі волонтери доставили авто та смаколики нашим захисникам

Перша тисяча пакетів зі смачними голубцями від махнівських господинь поїхала на фронт

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up