Минув рік, як під Бахмутом на Донеччині загинув Герой Михайло Кравчук

Минув рік, як під Бахмутом на Донеччині загинув  Герой Михайло Кравчук
  • У п'ятницю, 2 лютого 2024 року, минув рік, як в результаті сутички з окупантом обірвалося молоде життя мужнього Героя — Михайла Кравчука.

Допис-пам'яті опублікували на сторінці Самгородок Наш

Про Героя

Михайло Кравчук народився 21 серпня 1994 року в селі Михайлин, там провів дитячі та юнацькі роки, там залишились стежки, якими він ходив до місцевої школи, бігав з друзями, пізнавав світ. Далі навчався в Барському коледжі транспорту та будівництва, де здобув фах автомеханіка. Пройшов строкову військову службу. У мирному житті працював менеджером з продажів у приватній фірмі. Влітку 2020 року створив власну сім’ю, а вже восени 2021-го народилась донечка. Любив відпочинок із сім’єю та друзями. Багато працював, щоб досягати поставлених цілей.

На другий день повномасштабного вторгнення, 25 лютого 2022 року, Михайло став на захист своєї Батьківщини у лавах Національної Гвардії України. Служив у батальйоні окремого взводу зв’язківців 14-ої бригади оперативного призначення імені Івана Богуна.

Відео дня

Старший солдат Михайло Кравчук, позивний Лесик, загинув 2 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання в районі селища Спірне під Бахмутом на Донеччині. Воїну назавжди 28 років.

— Низький уклін Захиснику, який віддав своє життя за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та кожного з нас! Щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям, ми розділяємо з вами ваше горе. Вічна та світла пам’ять Герою!

Читайте також:

У Самгородоцькій громаді відкрили меморіальний комплекс воїнам російсько-української війни

Зупинились, але не всі. У Козятині поліцейські провели акцію «Хвилина мовчання»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анна Жук

    Вічна Світла Пам'ять Герою
  • Алла Ильчук

    Вічна пам'ять ,щирі співчуття рідним.
  • Алла Ищук

    Вічна пам'ять і шана Герою!
  • Іра Осьмірко

    Вічна пам'ять Герою🇺🇦

keyboard_arrow_up