«Чорний ворон смерті пролетів над Білопіллям»: став Небесним Воїном Олександр Русаков

«Чорний ворон смерті пролетів над Білопіллям»: став Небесним Воїном Олександр Русаков
  • Стало відомо про велику втрату у родині переселенців із Білопілля. Покинув цей світ вірний син України — Олександр Русаков

Про сумну звістку пише Олена Шамро у групу Глуховецької громади.

Цитуємо допис:

27 травня. Чорний ворон смерті пролетів над Білопільською громадою. Приніс він сумну звістку. 24 травня 2024 року у м. Добропілля, що на Донеччині, покинув цей світ вірний син України —  Олександр Русаков.

Відео дня

Родина Олександра проживала на Донеччині, але з початком війни вимушена була переїхати до нашого села і уже більше 2 років живуть усі поруч з нами. Олександр народився 01.03.1984 року в селі Галицинівка, Мар’їнського району Донецької області. Навчався в Галицинівській середній школі, після закінчення якої продовжив навчання в Макіївському ПТУ, де здобув професію – машиніст баштового крана. З 2002 по 2003 рік проходив строкову службу в десантних військах Збройних Сил України. Після звільнення в запас працював крановщиком в Києві на заводі. 05.04.2022 року на підставі Указу Президента України « Про загальну мобілізацію» був призваний та проходив службу на Донеччині.

Під час проходження служби нагороджений відзнакою Президента України «За оборону України» та почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

Найщиріші слова болю і співчуття висловлюємо усією громадою родині Олександра: батькам Тетяні Миколаївні та Володимиру Вікторовичу Монастирським, дружині Ользі Сергіївні та всім рідним і близьким, хто знав, любив та цінував його. Низький уклін, вічна пам’ять тобі, Воїне».

Поховання Олександра Русакова відбудеться на сільському кладовищі с. Білопілля. Про день і час прощання повідомлять додатково

Вічна пам'ять та співчуття рідним!

Читайте:

Юрій на війні загинув, залишились його унікальні роботи і пам’ять про нього

Загиблим Героям посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин міста Козятин»

«Дозахоронили частинку нашої душі»: вдруге впродовж року прощалися з Героєм Дімою Гороф’янюком

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Наталия Проскурняк

    Вічна світла пам'ять Герою!
    Доземний уклін
    Щирі співчуття рідним та близьким
    😢😢😢😢
  • Лариса Ткачук

    Вічна пам'ять
  • Валентин Воеводин

    😥😪😥🙏🙏🙏😥😪😥❤
  • Надя Порхун

    Вічна пам'ять!

keyboard_arrow_up