За руку «Аврору» не спіймали, а побачили, як «Чисте місто» сміттям ПРБ «засіває»

За руку «Аврору» не спіймали, а побачили, як «Чисте місто» сміттям ПРБ «засіває»
  • Ранком 22 серпня жінка зателефонувала на мобільний і лагідним
  • голосом запитала: «Ви не хочете приїхати на вулицю Захисників України і подивитися, як магазин «Аврора» розкидає сміття, яке
  • розноситься по всьому ПРБ?»

Завершивши раніше заплановані справи, об 11.30 ми приїхали на вулицю Захисників України. Виявилося, що телефонувала нам жителька вулиці Артура Венжика Антоніна. 

— Ви щоб приїхали на хвилин 10 раніше, то побачили б купи сміття, які вже підмела прибиральниця. Справа в тому, що працівники магазину «Аврора» виносять у пакетах сміття і з пакетів висипають його, а вітром його розносить по всьому ПРБ. 

Відео дня

Звернулися за коментарем у магазин. Помічник адміністратора пані Вікторія показала нам окреме приміщення, де стояли пакети з паперовими відходами і відходами з упаковки. 

— Ці пакети ми виносимо у контейнери, а якщо сміттєві баки наповнені, то ми ставимо пакети біля них. Те, що ми висипаємо з пакетів сміття — це кимось придуманий анекдот, —  пояснила пані Вікторія.

Вийшовши з «Аврори», побачили, як  проїхав трактор з причепом «Чистого міста», а в ньому було гілля, присипане зверху різним непотребом. Як пояснили очевидці, це трактор заїхав до сміттєвих баків і на гілля насипали відходів від торгівлі. Акційні цінники, паперові стрічки, пакети з целофану вітер знімав з причепа і встеляв ним проїжджу частину вулиці Захисників України. Мешканці вулиці і покупці торговельних точок знов виплескували своє невдоволення на маркет «Аврору». Мовляв, виносити сюди сміття більше немає кому: у «Барвінка» є свої контейнери, а «Соловейко» так далеко сміття не понесе. Хтось із перехожих не полінувався принести зі смітника акційні цінники з «Аврори».

Проте знайшлися свідки, що бачили, як мисливці чимось розжитися потрошили наповнені пакети до їх повного спустошення. Гастролерів поживи не мучила совість, що їх недобрі вчинки почеплять ярлик порушника законослухняному магазину.

«Аврора» — один із тих магазинів, які уклали договір на вивезення сміття.

А щодо ділків, які в пакетах зі сміттям шукають собі «шкварку», то стражі порядку повинні частіше проводити з ними виховну роботу.

 

.

Коментарі (2)
  • Oleg Maksimchuk

    Аврора,
  • Володимир Шурман

    Поставити додаткові сміттєві баки,з урахуванням,не тільки,що побутові-сміттєві відходи викидають люди,а ще магазини які поруч.

keyboard_arrow_up