Водії б’ють на сполох: до «мостострусу» на Білоцерківській трасі додався «колісогуп»

Водії б’ють на сполох: до «мостострусу» на Білоцерківській трасі додався «колісогуп»
  • Протягом минулого тижня ми отримали близько десятка звернень про початок руйнації мосту через колії на Білоцерківській трасі.
  • Водії пояснюють, якщо раніше при заїзді на міст відчувалася невелика вібрація металевої конструкції, то тепер виїзд на міст відчувається сильним ударом коліс об основу мосту.

Інформацію від водіїв ми повідомили спеціалістам будівельникам і запитали у них, чи можуть вони подивитися, що з новим мостом сталося. Один із них вже був біля мосту і сказав, що проблема не з мостом, а з дорогою. Другий нам порадив звернутися до міської ради чи до будівельної компанії «112 Бровари». Саме вона здавала міст в експлуатацію. До міської ради ми зверталися щодо мосту в Іванківцях, щодо мостів у селі Козятині біля Водокачки, біля «клубного ставка» і біля ставка колгоспного. Але поки що, як то кажуть, віз і нині там.

Знаючи, що причина не з самим мостом, а з дорожнім покриттям, ми пішли дивитися, в якому воно стані.

Відео дня

Просіла дорога і тротуар лише з правої сторони при виїзді з нашого міста. Між просівшим дорожнім покриттям і основою мосту викришився асфальт і оголилася частина балки мосту. Чим ближче до тротуару — тим більші дорожні нерівності. З самого краю дорожного полотна взагалі справи кепські. Якщо до балки мосту викришився асфальт, то за балкою мосту колесами автівок набило гору асфальту. Водії  по можливості стараються об’їхати ділянку горбатої дороги. Але в більшості випадків колеса автівок потрапляють на дорожню перешкоду, а водії залізних коней відчувають добрячий «колесогуп».

Нагадаємо, міст через колії на Білоцерківській трасі здали в експлуатацію не так давно, 29 квітня 2021 року. У день відкриття вести першу автівку довірили губернатору Вінниччини Сергію Борзову. Але він не став сідати за кермо, сказав: «Якщо така воля громади, то я сяду тільки з боку від водія». Проїхавши мостом, очільник області подякував будівельникам.

Будівельники тоді подякували громаді і губернатору за схвальні відгуки і перерахували, який вони виконали фронт робіт: ремонт та підсилення опор, влаштування нових підферменників, влаштування шафових та підпірних стінок, заміна металевої прогонової будови на нову металеву, влаштування гідроізоляції верхнього шару дорожнього покриття, антикорозійний захист залізобетонних та металевих конструкцій, влаштування водовідводу, встановлення оцинкованого бар’єрного та перильного огородження, нанесення розмітки, влаштування підходів до штучної споруди, перевлаштування контактної мережі, повітряної лінії ЛЕП-10, кабельної лінії КЛ-04. 

 



 

Коментарі (4)
  • Надія Пилипчук

    Знов халтурна  робота , рукожопі

    Місцевий reply Надія Пилипчук

    Пузир, Малащук,Борзов

    Pes Mayonez reply Надія Пилипчук

    Надія Пилипчук велике крадівництво за програмою найвеличнішого!

    Місцевий reply Pes Mayonez

    100%

keyboard_arrow_up