У кого більше: ТОП-5 сімейних лікарів за кількістю пацієнтів

У кого більше: ТОП-5 сімейних лікарів за кількістю пацієнтів
  • Коли виникає потреба звернутися в лікарню, без сімейного ніяк не обійтись.
  • Адже потрібне електронне направлення.
  • Ми склали для вас рейтинг місцевих сімейних лікарів.
  • Хто вже перевиконав норму з набором пацієнтів?

У Козятині центрів надання первинної медико-санітарної допомоги, так званих «первинок» є два. Загалом там працює 16 сімейних лікарів. До цієї групи ми не враховували педіатрів та терапевтів. Ми склали рейтинг тих, у кого найбільше підписано декларацій із пацієнтами. При формуванні рейтингу користувалися електронним ресурсом Національної служби здоров’я (НСЗУ), на сайті якої можна знайти перелік усіх лікарів «первинки» того чи іншого населеного пункту.

Закриває нашу п’ятірку лідерів Зоя Науменко-Чачашвілі, терапевт, сімейний лікар міської «первинки». Має спеціальність «Терапія». Стаж роботи лікарем становить 17 років. Станом на вівторок, 8 грудня має 1865 підписаних декларацій.

На четвертому місці нашого рейтингу — Олена Чуба. Лікар загальної практики, сімейний лікар. Теж працює у міській сімейній медицині. Стаж роботи лікарем — 37 років. Наразі 1934 пацієнти обрали її своїм сімейним лікарем.

Відео дня

Трійку лідерів відкриває Людмила Рожанська, лікар загальної практики, сімейний лікар. Працює у міській «первинці». Стаж роботи лікарем 8 років. Із нею підписали декларації 1978 козятинчан.

За крок до першого місця опинилася Олена Лукашевич, сімейний лікар міської «первинки». Її стаж роботи — 34 роки. Наразі 1983 пацієнти підписали із нею декларації.

Лідер нашого рейтингу — Павло Кульчицький, сімейний лікар міського центру надання первинної медико-санітарної допомоги. Стаж роботи — 37 років. Наразі 1994 козятинчанина обрали його своїм сімейним лікарем.

Як обрати сімейного лікаря?

Для того, щоб підписати декларацію, візьміть із собою документи: паспорт та ідентифікаційний код. Якщо обираєте лікаря для дитини, необхідне також свідоцтво про народження.

Прийдіть із документами та мобільним телефоном до реєстратури медичного закладу. Скажіть, що хочете підписати декларацію. Працівник медичного закладу введе ваші дані у спеціальну електронну систему. На ваш номер прийде СМС із кодом, який потрібно повідомити працівнику медзакладу. Після цього з електронної системи роздрукують декларацію. Перевірте, чи все правильно, і підпишіть два примірники. Один примірник віддадуть вам, інший залишиться у медичному закладі.

Список лікарів, які працюють у Міському центрі надання первинної медико-санітарної допомоги можна знайти на сайті міської ради.

Також у Козятині є Центр надання первинної медико-санітарної допомоги Самгородоцької сільради. Список лікарів, які працюють тут, можна знайти на порталі Національної служби здоров’я. Пояснюємо, як це зробити. Заходите на портал, натискаєте на кнопку «Електронна карта місць надання ПМД». Вона праворуч.

Далі у лівій колонці виставляєте фільтри. У полі «Область» обираємо «Вінницька».

У полі «Населений пункт» обираєте «Козятин».

Прокрутіть сторінку нижче. У полі «Надавач послуг» виберіть той пункт, де зазначені цифри «35814781».

У полі праворуч з’явиться перелік сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів.

 

Читайте також:

Районну сімейну медицину передали Самгородку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Елена Демчук

    Дякую нашим лікарям за їх нелегку працю, особливо в період карантину!
  • Леся Тарадайко

    Ви найкращі!!!
  • Володимир Сушко

    Якщо мені потрібно до ЛОРа(наприклад) навіщо мені благословення сімейника у вигляді направлення???

    Євгеній Рожко reply Володимир Сушко

    Володимир Сушко перевага у тому, що тепер пацієнт не буде прив’язаний до конкретної лікарні за місцем проживання. Він зможе обрати – до якого фахівця в яку лікарню йому краще піти, і держава саме туди перерахує за нього кошти (головне, щоб заклад був долучений до реформи вторинки

    Євгеній Рожко reply Володимир Сушко

    Володимир Сушко Ок, більш детально. Направлення «придумане» для того, щоб пацієнти не ставили самі собі діагнози. А також, щоб НСЗУ могла відстежити і оплатити послуги, надані державою пацієнту.

    Володимир Сушко reply Володимир Сушко

    Євгеній Рожко Відповідно Конституції України (Основний Закон)Медицина в Україні є безоплатною!! ст.49 ч.3
    Які коменти??

    Руслана Сорока reply Володимир Сушко

    Євгеній Рожко дякую за роз'яснення!

    Євгеній Рожко reply Володимир Сушко

    Направлення від сімейного лікаря – умова для отримання допомоги безкоштовно...

    Руслана Сорока reply Володимир Сушко

    Володимир Сушко ось ось.....також цікаво!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up