Козятинська ЦРЛ у трійці лідерів серед районних закладів охорони здоров’я Вінниччини

Козятинська ЦРЛ у трійці лідерів серед районних закладів охорони здоров’я Вінниччини
  • Серед 30 лікарень Вінницької області спроможної мережі (загального профілю та кластерних), окрім закладів охорони здоров’я міста Вінниці, Козятинська центральна районна лікарня за підсумками роботи протягом шести місяців 2024 року увійшла у почесну трійку переможців 
  • Рейтинг провів обласнимй Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики

Як повідомляє Козятинська ЦРЛ, наша лікарня потрапила в ТОП за такими показниками:

  • відвідування лiкарiв полiклiнiки (показник 76193 – найбільший серед поліклінік районних лікарень спроможної мережі Вінниччини);
  • пологи (показник 132 на другому місці у області);
  • кількість лабораторних досліджень (295 828 – 2 місце);
  • кількість пацієнтів, обстежених в кабінеті функціональної діагностики (7 809 – 2 місце).

Окрім того, наш медичний заклад не полишає десятки найкращих у Вінницькій області за загальним числом ургентних (невідкладних) операцiй (58 за півроку) та планових оперативних втручань (992 за той же період), а також за кількістю ендоскопiчних обстежень (644).

Відео дня

— «Ми продовжуємо працювати з незмінною самовідданістю, щоб гарантувати нашим пацієнтам якісну медичну допомогу та підтримувати високий рівень медичних послуг і надалі, — коментує  директор Козятинської ЦРЛ Оксана Забазнова. — Висловлюю щиру подяку нашій команді медичних професіоналів за неперевершену працю та наполегливість, а також нашим пацієнтам – за довіру та постійну підтримку, які допомагають нам рухатися вперед і досягати нових висот».

Читайте:

Відзнакою «Почесний ветеран» нагородили лікарів ЦРЛ

У Козятинській ЦРЛ запрацював КТ-апарат. Що варто знати та як записатися

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Username

    Козятинська ЦРЛ може бути у лідерах тільки по клятому хабарництву, недбалому ставленню до пацієнтів стаціонару і не тільки та переписуванню історії хвороби людей у разі смерті у цій же чудовій лікарні. Десятиліттями нічого не змінюється, а тим більше з такими "підмазаними" керманичами.

keyboard_arrow_up