Змагалися діти-патріоти

Змагалися діти-патріоти

У п’ятницю, 4 травня, пройшла військово-патріотична гра “Джура” (українська “Джура “ чимось нагадує союзівську “Зірницю”).

Змагання відбувались на стадіоні “Локомотив”. Учасниками стали вихованці п’яти шкіл міста. Це команди ”Гайдамаки” (шк. №1), “Кемпа” (шк. №2), “Козацька воля” (шк. №3), “Зацтвіт” (шк. №5) та “Молода січ” (ліцей-школа). Кожна команда складалася з восьми учасників, які в свою чергу змагалися на  восьми етапах: військова підготовка, смуга перешкод, перетягування линви (каната), стрільба на точність по мішені, рятівник (надання першої допомоги постраждалому), відун (знання історії, краєзнавства та туризму), ватра (творчі та артистичні здібності), добре діло (конкурс-проект започаткованих  хороших справ).

За результатами змагань, виграла команда “Молода січ” зі школи-ліцею.  Друге місце в грі посіли два шкільні колективи —з першої школи ”Гайдамаки” та команда “Кемпа” з навчального закладу №2. Третє місце розділили також дві команди “Козацька воля”  та “Зацвіт”.

Призери змагань отримали грамоти за зайняті місця і пам’ятні медалі.

Якби на цих змаганнях визначали найпатріотичнішу шкільну команду Козятина, то приз дістався б ”Кемпі”. Вони на своїй емблемі “Козацька фортеця” розмістили герб Козятина.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up