Як наші баскетболісти зіграли у чемпіонатах області

Як наші баскетболісти зіграли у чемпіонатах області
В боротьбі за м'яч Тарас Самар та Олексій Немикін
  • В минулий четвер, 16 лютого, в місті Бар проходила фінальна частина чемпіонату Вінницької області з баскетболу серед юнаків 2008-2009 року народження.
  • Учасниками фіналу чотирьох були команди спортивних шкіл з Вінниці, Липовця, Козятина та Бару

Перед початком стикових ігор на майданчик вийшли команди Вінницької МСДЮШОР (міської спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву) та ДЮСШ «Колос» з Бару щоб завершити гру зональної зустрічі, яку припинили 10-го лютого через повітряну тривогу. Обидві команди на ту пору забезпечили собі вихід до наступної стадії змагань. Тож організатори чемпіонату, порадившись з тренерами обох команд, прийняли рішення дограти цей матч, коли команди зустрінуться в фіналі чотирьох у Барі. Господарі майданчика недограний поєдинок довели до перемоги 31:15 і в фінальній стадії змагань були представлені в статусі переможців зональної групи, що змагалися у Вінниці. Баскетболісти Вінниці посіли в групі 2-ге місце. В групі, що змагалися у Іллінцях, до фінальної частини пробилися переможець групи козятинська команда та спортивна школа Липовця з 2-го місця. 

►Переможець чемпіонату Вінницької області Команда МСДЮШОР

Відео дня

Таким чином баскетболісти Вінниці зустрілися з козятинчанами, другу півфінальну пару склали баскетболісти «Колоса» та ДЮСШ Липовця. В першій грі вінничани перемогли козятинчан з рахунком 41:51. Господарі майданчика завдали поразки баскетболістам Липовця з рахунком 54:24.

В грі за третє місце наші земляки перемогли з рахунком 28:25 ДЮСШ Липовця.

В грі за перше місце вінничани з рахунком 32:31 переграли господарів майданчика і стали чемпіонами області своєї вікової групи. 

Команда переможець отримала перехідний кубок, а команди призери грамоти від Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА.

►Команда СуперСлонікс відкривала чемпіонат Вінницької області серед баскетболістів аматорів

Цього ж дня в обласному центрі на базі спортивного комплексу вінницького національного медичного університету ім Пирогова стартував відкритий чемпіонат Вінницької області чоловічих команд серед аматорів. В чемпіонаті беруть участь 12 команд, а у матчі відкритті зустрілися наш «SuperSloniсs» та Калинівський «Авангард». Перед початком зустрічі гравець «Авангарда» Тарас Самар сказав, що козятинська команда на даному етапі слабка і вони не сумніваються в своїй перемозі. Тільки як показала гра, слабшими якраз були гравці «Авангарда». Вони поступилися   

 БК «SuperSlonics».з рахунком 43:31

Кращими гравцями команд були визнані граючий тренер «Авангарда» Гліб Краківський  та Олексій Немикін з команди БК «SuperSlonics».

MVP — найцінніший гравець матчу — Олексій Немикін, який набрав на кошику суперника 17 очок.

Читайте також:

Козятинчанка Анна Сас — чемпіонка України з кіокушинкай карате у своїй ваговій категорії

Ветерани «Моноліта» показали гру після екватора змагань. «Локомотив» — має срібло

Козятинські волейболістки — срібні призери області

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up