Ветерани «Моноліта» створили приємну сенсацію— перемогли фаворита чемпіонату

Ветерани «Моноліта» створили приємну сенсацію— перемогли фаворита чемпіонату
  • В День святої Трійці на стадіоні Локомотив відбулася футбольна зустріч між ветеранами ФК «Моноліт» та лідером обласної першості «Колос» Путиловичі.
  • Це була гра IV туру чемпіонату Житомирської обл. вікової групи 40+

Команду з невеличкого села Путиловичі козятинські любителі футболу знають з позаминулого року. Тоді до нашого міста з командою приїжджав колишній гравець збірної України Едуард Цехмайструк.

Цього разу Едуард з командою до Козятина не приїхав, а комфортабельний автобус біля, якого ми фотографували зірку на стадіоні Локомотив ми побачили знов.

Відео дня

Колоскові, мабуть надіялися, що впораються з «Монолітом» без Едуарда, адже в їхній команді є інші зірки, які виступали за команди майстрів. Наприклад, Володимир Бондарчук грав за «Динамо» та Дніпро» Сергій Литовченко виступав за «Дніпро», Віталій Розгон грав за «Ниву» Тернопіль, «Волинь»,»Арсенал» «Таврію» потім поїхав грати за кордон, Костянтин Сахаров захищав кольори таких команд, як «Борисфен», «Металург» Маріуполь, «Поліграфтехніка», Верес», «Нива» Вінниця. Гравців з іменем в команді гостей вистачало і якого гравця команди не візьми неозброєним, оком видно, що це чоловіки, які часто в тренажерних залах чи на полі

Щодо поля козятинського стадіону Локомотив, то ми після розминки команд поцікавилися в команди гостей в якому стані воно.— Не «Маракана», що в Ріо-Деженейро в Козятині йшов дощ, тож можна сказати, що поле в хорошому стані сказав один із гравців Путиловичів.

Привітання гравців, Гімн України, хвилина мовчання і гра почалась.

 Ветерани «Колоса» з перших хвилин гри дотримувалися тактики неквапливого розіграшу м’яча на половині поля «Моноліта» та пасувати партнеру, який з’являвся у вільній зоні перед карним майданчиком суперника. Путиловчани були впевнені, що в захисті у «Моноліта» будуть помилки і важка гра буде тільки до першого забитого голу, а там «Моноліт» посиплеться. З такою надією пройшов весь перший тайм, а взяття воріт господарів не відбулося.

В другому таймі картина на на полі не змінилася. Гості атакували, господарі відбивалися, а відбившись проводили контратаки.

В середині другого тайму «Колосу» зусиллями Володимира Бондарчука таки вдалося забити і вирішили, що початок є далі буде легше.

З яких джерел брали сили монолітовці, коли треновані футболісти «Колоса» також в цій грі підсіли фізично. Козятинчанин Іван Ромашкан був першим на м’ячі після пасу захисника своєму голкіперу і в боротьбі ще з одним гравцем «Колоса» він встиг закотити м’яч у ворота. Рахунок 1:1 протримався недовго. Останню крапку в матчі поставив Віктор Жак. Він майже з лінії штрафного майданчика ударом на точність закрутив м’яч у дальню дев’ятку.

«Колос» намагався спасти гру та ветерани «Моноліта» відстояли переможний результат. А любителі футболу ще довго говорили, які монолітовці молодці. Добрих слів заслуговують і гравці «Колоса» вони в парі з «Монолітом» подарували козятинським любителям футболу незабутні емоції від всієї гри. За такої гри варто буде їхати на гру відповідь у Путиловичі. Хоч це ще буде не скоро та варто побачити, як розвивається  село і футбол де мешкає приблизно 500 жителів у керманичів господарників.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дмитро Пузир

    А де була реклама іут9
  • Геннадий Ткачук

    Запамʼятайте ,ФК «Моноліт « завжди перемагає на зелені свята …Гравці молодці ,підняли настрій на тиждень вперед

keyboard_arrow_up