Ветерани «Моноліт» віце чемпіони Кубку «Молитва за Україну»

Ветерани «Моноліт» віце чемпіони Кубку «Молитва за Україну»
  • В турнірі брали участь 4 команди. Вони за коловою системою визначали володаря кубка та призерів турніру.
  • Як зазначили організатори змагань турнір виконав і виправдав свою місію.
  • Своєю грою ветерани дали заряд енергії любителям футболу тай самі гравці отримали велике задоволення від гри.

Вже стало доброю традицією перед завершенням зимового чемпіонату проводити Кубок серед команд ветеранів 40+ Подібні турнірі минулих чемпіонатів вже було проведено у Сквирі, Ружині, Попільні. Цього зимового сезону для кубкових зустрічей організатори обрали наше місто.

В неділю 3-го березня в манежі з штучним покриттям стадіону Локомотив мірялись силами команди Ружина, Любара, Погребищ та господарі спортивного майданчика ветерани «Моноліта»

Відео дня

Волею жереба відкрили турнір фаворити змагань команди Ружина та Любара. Ружинці, хоч приїхали не самим бойовим складом все одно вважалися командою, яка побореться за кубок. Проте команда з берега Случа виявилася сильнішою і перемогла Команду Ружина з рахунком 4:2.

В грі за номером два на майданчик вийшли комади, які представляють Віннччину. За «Моноліт» в першому таймі відзначився Дмитро Шутов. А в другому таймі Олександр Шевчук подвоїв результат. 2:0 і три очки в копілці «Моноліта»

Команду Погребищ змінили на майданчику футболісти Ружина. Хвилин 10 цієї гри були достойні гри фіналу, а далі події стали розгортатися наступним чином. Атаку козятинчан починає страж воріт Іван Ромашкан. Він точним пасом рукою знайшов голову Дмитра Шутова. А Дмитро ударом головою перекинув м’яч у ворота через руки голкіпера.

Загальний рахунок цієї зустрічі 9:2 перемога ветеранів «Моноліта»

В грі за номером 4 зустрілися ветерани Любара та Погребищ. Любарці по ходу поєдинку вигравали 6:1 Команда Погребищ провела зібрано кінцівку матчу і скоротили рахунок до 4:6.

Після четвертої гри сталася ситуація, що наступна гра це гра за 3–4 місце. Ружинці виявилися сильнішими за команду Погребищ і перемогли їх з рахунком 4:2

В останній грі турніру зустрілися команди Козятина та Любара. Монолітовці добре розпочали і затисли гравців Любара на їхній половині майданчика. Потім гра вирівнялася і проходила на зустрічних курсах. Якщо сказати в цілому, то в Любарців майже кожен гравець володіє точним дальнім ударом. А це неабиякий козир, щоб уміло використовувати помилки суперника.Тож при рівній грі рахунок 7:2 на користь Любарців

Закриття турніру та нагородження команд було біля підтрибунного приміщення стадіону Локомотив. Судячи з настроїв організатори Кубка були задоволені, що турнір вдався, а ветерани футболу були задоволені, що отримали нагоду зустрітися на спортивному майданчику з своїми друзями в житті. Футболісти подякували одні одним за зустріч. Сказали Слава ЗСУ і зробили на пам’ять колективне фото.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Демченко

    Молодці хлопці!!!Так тримати.
  • Умка Кот

    А чому ці здорові мужики не захищають в окопах Україну?

    Слава Україні!

keyboard_arrow_up