В фіналі за кубковий трофей зіграють «Моноліт» та «Факел»

В фіналі за кубковий трофей зіграють «Моноліт» та «Факел»

У середу, 19 травня, Козятинський футбольний клуб «Моноліт» гостював у Жмеринці. Козятинчани приїхали у Жмеринку на кубкову гру у відповідь.

Нагадаємо, у першій зустрічі козятинчани здобули перемогу з рахунком 2:1. Докладніше про це можете почитати у репортажі «Матюки та бійка: важка перемога «Моноліта» з мордобоєм після фінального свистка»

Козятинські футболісти їхали на жмеринський стадіон «Локомотив» з кількома завданнями. Перше — перемогти «Глав- дор» переконливіше ніж зробили це в Козятині 4 травня. Друге — доказати жмеринчанам, чого коштують в команді приїжджі футболісти. І показати гарний футбол, сподіваючись, що жмеринчани вже на власному стадіоні будуть вести себе по спортивному.

Забігаючи наперед можемо сказати, що в грі у відповідь на полі був футбол, який люблять і чекають вболівальники. Команди поважали одна одну. Фоли були, навіть один з них тягнув на червону картку, але то єдиноборства за межами футбольних правил, але аж ніяк не відверті грубощі на полі.

Відео дня

Щодо самої гри, то рахунок в ній відкрили гості. Гол на рахунку капітана «Моноліта» Дмитра Балинського. З таким рахунком завершилась перша половина зустрічі.

На початку другого тайму зусиллями нападника жмеринчан Адамчука господарі поля зрівняли рахунок.

За декілька хвилин хороший момент для взяття воріт мав Дмитро Красносельський та був зупинений оборонцем господарів не за правилами. Арбітр зустрічі показав на точку, а з одинадцятиметрової позначки вдало пробив Роман Опря.

Та й рахунок 1:2 протримався недовго. Дмитро Красносельський віддав п’ятою критий пас на Олександра Барчука. Для вінгера «Моноліта» зробити рахунок 1:3 було справою техніки. Остаточний підсумок матчу підвів герой матчу Дмитро Красносельський. Після його удару рахунок став 1:4.

Перемігши «Глав-дор» в двох матчах козятинські футболісти вийшли до фіналу кубка області. Вони в фіналі за трофей поміряються силами з володарем кубка минулого року «Факелом» з Липовця, який в свою чергу в другому півфіналі на полі суперника переміг 1:2 та зіграв внічию 2:2 на стадіоні Колос в Липовці. За сумою двох ігор «Факел» переміг ФК з Орлівки з загальним рахунком 4:3

Читайте також:

Геннадій Ткачук: «Які ще здобутки нам треба показати?»
У Козятині набирає популярності скандинавська ходьба
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up