У німецькому Ессені Монолітовець Денис Хруль став віце чемпіоном світу

У німецькому Ессені Монолітовець Денис Хруль став віце чемпіоном світу
  • От і завершився чемпіонат світу з Socca де збірна України в післяматчевих пенальті поступилася Казахам, тим самим Казахам, яких розгромила 6:2 на груповому етапі.
  • В фінальній зустрічі основний час 2:2, а по буллітам за Україну забив тільки монолітовець

Socca є майже близнюком міні-футболу, та все ж відрізняється від нього кількістю гравців та розміром поля. Матчі проходять у форматі 6 на 6 гравців, два тайми по 20 хвилин. В ньому беруть участь команди, які є членами ISF

Дебютував Денис Хруль в «Моноліті» 18 вересня 2019 року у матчі за Суперкубок Вінниччини серед аматорів, де був битим команда «Володимир» Тиврів. В «Моноліті» Денис провів три сезони, можливо грав би ще. З одного боку, він був на олівці тренерів команд майстрів, а з іншого боку, «Моноліт» розпадався і тренери інших команд запрошували монолітовців в свої клуби.

Відео дня

Після фіналу та перемоги в обласному Кубку в Шаргороді 21 річний Денис продовжив свій спортивний шлях і ріст вже у іншій команді. Доріс до гравця збірної України, а ми можемо радіти, що гравець «Моноліта» досяг таких висот.

Спочатку фінальної частини чемпіонату був груповий етап. Україна-Єгипет 5:0 Казахстан-Україна 2:6. Україна-Лівія 10:2 Україна з Першого місця вийшла до 1\16 фіналу, де з рахунком 3:1 завдали поразки збірній Албанії і один з трьх голів забив Денис. В ⅛ Українці перемогли з таким же рахунком збірну Марокко.

Суперником синьо-жовтих у чвертьфіналі була команда Бразилії,— чемпіон світу 2022 року. Бразильці відкрили рахунок на 12-й хвилині, проте Андрій Мельник вирівняв ситуацію забивши на 20-й хвилині гол в роздягальню (1:1).

Дійшло до серії булітів, де ідеально зіграв воротар збірної України Святослав Марканич. Він виграв у суперника обидві дуелі, а гравці України були точними у двох спробах.

Півфінальний матч з Хорватами розпочався дуже обережно, перший гол було забито лише наприкінці першого тайму.

Це Микола Кодацький відкрив рахунок на першій доданій хвилині, і цей гол виявився єдиним у матчі. Яким був фінал ви вже знаєте. Тож вітаємо Дениса з срібною нагородою чемпіонату світу.


 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up