Козятинська “Іскра” знову перемагає

Козятинська “Іскра” знову перемагає

Теніс

У Вінниці 23 березня пройшов третій тур клубного чемпіонату України центрального регіону з настільного тенісу. У ньому взяли участь 17 команд з різних міст України. Близько 70-ти тенісистів змагалися за перемогу в командному заліку. Спортсмени високого рівня були в командах обласних центрів - Житомира, Сум, Кропивницького, Києва. Команду Вінницької області представляла Козятинська “Іскра”. Слід відзначити, що посланці нашого краю на цьому турнірі виступили достойно, перемігши своїх суперників у всіх дев’яти зустрічах.

Сам турнір був організований на високому професійному рівні. Пощастило й з арбітром. Суддя Сергій Лимонов є професіоналом своєї справи і до його рішень у спортсменів, як правило, якихось питань майже ніколи не виникає.

Наші земляки виступали в такому складі: Дмитро Демчук (капітан команди), Іван Поберій, Євген Гефтер, Михайло Мінов, Максим Рубанов. Красиву гру на цих змаганнях  показали козятинці Іван Поберій та Максим Рубанов

Відео дня

У організаційних питаннях поїздки нашої команди на змагання брали участь міська рада, Валерій Швець, Геннадій Садовий, Геннадій Мудрий та Ігор Гвіселіані.

Газета “RIA-Козятин” вітає козятинських тенісистів. Так тримати!

Михайло Минов, Эвгеній Гефтер, Дмитро Демчук, Іван Поберій, Максим Рубанов

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Markey

    Можна до вас записатись на тренування?
  • Светлана Манелюк

    Одни и те же , уже сколько лет .....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up