СК «Тако» привезли з Житомира 22 медалі

СК «Тако» привезли з Житомира 22 медалі
  • Минулої суботи в місті Житомир пройшов чемпіонат з кіокушинкай карате ZHYTOMYR OPEN CUP.
  • На спортивній базі «Динамо» в змаганнях взяли участь 30 команд із 12 областей України, всього 650 учасників.
  • У наших спортсменів — четвертий загальнокомандний результат. Козятинчани вибороли 10 золотих, 3 срібних, і 9 бронзових медалей.

Таких змагань за масовістю учасників і накалу спортивної боротьби під час повномасштабного російського вторгнення в Україні ще не було. Але треба віддати належне організаторам чемпіонату, все пройшло на високому рівні.

Щоправда, через повітряні тривоги спортсменам доводилось спускатися у сховище. Бойовий настрій спортсменів не зник і після перерви.

Відео дня

Крім змагань дітей у 10 вікових категоріях в змаганнях брали участь і їхні тренери. Наша Анна Сас посіла друге місце серед 49 наставників.

У змаганнях серед дітей чемпіонами ZHYTOMYR OPEN CUP-2023 стали: Юлія Коваль, Денис Ващевський, Ніна Наровецька, Єлизавета Циркунова, Діана Щербатюк, Дмитро Бойко, Назар Яковенко, Віталій Ковбасюк, Тимофій Кацін, Михайло Вівдюк.

Срібні призери: Віктор Вовк, Анастасія Яричевська, Захар Іщук.

Маємо і бронзових медалістів. Ними стали: Даниїл Тихонський, Вадим Демянюк, Василь Козакевич, Олег Маслюк, Денис Бондарчук, Дар’я Охримовська, Владислава Царьова, Артем Попсуй, Єлизавета Сікорська.

Тренер клубу ТАКО Анна Сас щиро дякує головному тренеру Дмитру Живчику, який після повномасштабного російського вторгнення кімоно змінив на форму хакі. Анна дякує йому за знання, підтримку і за захист.

А ще дякує батькам спортсменів за підтримку у виїзді команди на змагання та підтримку в Житомирі. 

— Дякуємо нашим воїнам ЗСУ за можливість тренуватися та виступати, — сказала наставник СК ТАКО Анна Сас.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up