Повітряна тривога не погасила той запал, з яким команди виходили на майданчик

Повітряна тривога не погасила той запал, з яким команди виходили на майданчик
  • У середу, 15 листопада, в спорткомплексі Козятинської ДЮСШ відбулась гімназіада з волейболу серед юнаків.
  • На першому етапі змагань в ній взяли учні навчальних закладів Козятинської територіальної громади.

Змагання проходили за коловою системою. Тобто кожна команда зустрілася на майданчику з чотирма командами-суперниками. Відкрили змагання волейболісти ліцею № 3 та ліцею № 5. На екваторі змагань, коли на майданчику грали другу партію команди опорного ліцею та ліцею №1, почалася повітряна тривога і учасники змагань з ігрового майданчика спустилися в укриття. Кому було близько додому, ті спортсмени пішли.

Поновилися змагання майже через три години, тільки непередбачена пауза викликана повітряною тривогою, не зменшила накалу боротьби на ігровому майданчику.
З усіх ігор найвидовишнішим був поєдинок між волейболістами опорного ліцею та ліцею № 5. В першій партії команди йшли очко в очко. Лише в кінцівці партії вихованцям Олега Шеремета вдалося мати переваги у 2 очка. Перша партія 17:15 на користь ліцею № 5. В другій партії опорники також дали бій волейболістам 5-го ліцею і все ж поступилися в партії 9:15.

Після всіх проведених ігор команди розташувалися в турнірній таблиці в такій послідовності:

Відео дня

Перше місце — ліцей №5. Друге місце з майстром силової подачі Богданом Бодачевським виборов опорний ліцей. Третім призером став ліцей №7. Четверте місце здобула команда лецею №3Замкнули п’ятірку кращих команд  — команда ліцею №1.

По завершенні змагань ми запитали у наставника команди переможця, за якою схемою буде формуватися команда волейболіств на районну гімназіаду.

— Команда вже сформована. Це волейболісти нашого ліцею плюс наш вихованець Богдан Бодачевський, який навчатися в 10 класі перейшов до опорного ліцею. На районній гімназіаді у нас є кому грати, — сказав наостанок нашої зустрічі тренер команди ліцею № 5 Олег Шеремет.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Глибочук

    Молодці
  • Галина Пастощук

    Вічна слава Герою України

keyboard_arrow_up