Переграли «Гнівань» у Махнівці, а чемпіоном України стали у Луцьку

Переграли «Гнівань» у Махнівці, а чемпіоном України стали у Луцьку
  • Середа 19-го червня була багата на спортивні події. В Махнівці в рамках першого туру чемпіонату ВТО ВФСТ «Колос» з футболу
  • «Золотий колосок» серед юнаків 2010–2011 р.н. відбулась гра між командами Махнівської територіальної громади Гніваньської ОТГ. А у Луцьку в секторі для стрибків у висоту наш Олексій Лясковець
  • знов став чемпіоном України

На зеленому газоні у запеклій та цікавій боротьбі переможцем стали футболісти Махнівської громади. Тож саме вони вийшли до наступного туру з чим ми й вітаємо команду футболістів Махнівської громади.

В Луцьку на стадіоні «Авангард» з 18-го по 20-те червня проходив командний чемпіонат з легкої атлетики спортсменів 2007 р.н. і молодші. Від команди Вінниччини в секторі для стрибків у висоту виступав наш Олексій Лясковець.

Відео дня

Стартував наш земляк з висоти 185 см і подолав її з другої спроби. З цієї висоти почав змагання представник Донеччини Іван Тітов— 185 см йому піддалася з першої спроби. Висоту 190 см Олексій подолав з першого разу, а його основному супернику знадобилося використати всі три спроби. З третьої спроби донеччанин таки подолав ту висоту. Планку на висоті 195 см обидва хлопці подолали з першого разу. Щоб виявити сильнішого планку підняли на висоту 200 см.Тільки цього разу висота яка для Олексія є повторенням рекорду за перших трьох спроб спортсменам не піддалася. За кількістю вдалих спроб кращий результат був у Олексія. В додатковій спробі Олексій стрибнув на 2 м.  Він і став чемпіоном України у складі команди Вінницької обл.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up