Олексій Лясковець та його тренер отримали іменні статуетки та грошову винагороду.

Олексій Лясковець та його тренер отримали іменні статуетки та грошову винагороду.
  • В середу 13 грудня ГО «Федерація легкої атлетики Вінницької обл.» провела нагородження кращих спортсменів та тренерів за підсумками 2023 року.
  • Серед нагороджених Чемпіон України в стрибках у висоту Олексій Лясковець та його тренер Володимир Галицький.

Серед лауреатів королеви спорту Вінницька федерація легкої атлетики визначила кращих спортсменів і тренерів у 7-ми номінаціях— це кращий спортсмен 2023 року серед дорослих, серед молоді, серед юніорів, серед юнаків, спортивна надія, тренери за підготовку кращого спортсмена 2023 року та за встановлення рекордів.

Наш Олексій Лясковець став лауреатом в номінації серед юнаків, а його тренер в категорії тренери. Наші земляки, як і всі інші номінанти отримали грошові премії від обласної федерації легкої атлетики та іменні статуетки. Вручили пам’ятні подарунки спортсменам і тренерам спортсмен-олімпієць Андрій Ковенко та голова Вінницької федерації легкої атлетики Олена Бех.

Відео дня

По приїзду спортсмена і його тренера з Вінниці ми поспілкувалися з номінантами. Для обох такі нагороди були неочікуваними. Справа в тому, що на змаганнях 4-го січня 2023 року при спробі подолати планку на висоті 2 м. Олексій травмував опорну ногу і до кінця травня, навіть не тренувався. Перший чемпіонат України він пропустив. На другому чемпіонаті України Олексій був срібним призером. Щасливим для 11-ти класника Козятинського ліцею № 1 став чемпіонат України, який проходив у Львові. Олексій став переможцем з результатом 196 см. Він хотів потрапити на той чемпіонат і показати високий результат і в нього це вийшло каже тренер спортсмена. Після тих змагань його взяли до резервного складу команди України серед Юнаків. На тренуваннях спортсмен вже подолав планку, на висоті на якій травмувався. Попереду у Олексія нові висоти. Це йому нагорода за його наполегливість і відношення до спорту сказав на завершення нашої розмови тренер Олексія Володимир Галицький.







 

 

 

·

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up