Олексій Лясковець та Аня Шарун срібні призери чемпіонату України

Олексій Лясковець та Аня Шарун срібні призери чемпіонату України
  • Три дні з 26-по 28 січня на спортивній базі столичного КМШВСМ проходив чемпіонат України в приміщеннях з легкої атлетики серед спортсменів 2007–2008 р.н.
  • В змаганнях брали участь 25 команд майже з усіх областей України.
  • Збірна Вінницької обл була представлена 18-ма спортсменами і серед них наші Олексій Лясковець та Анна Шарун.

В змаганнях брали участь майже всі найсильніші спортсмени цієї вікової категорії. Всього —604 атлети. Якщо в командному заліку команда Вінницької обл посіла високе 8-е місце, то в особистій першості наші стрибуни у висоту Олексій Лясковець та Анна Шарун стали віце чемпіонами України

.

Олексій взяв висоту 195 см. Аня стрибнула на 160 см. Про успіхи наших віце чемпіонів на чемпіонаті України з нами поділився тренер спортсменів Володимир Галицький.

Відео дня

Він розповів, що Олексій буквально перед самим стартом чемпіонату застудився. Навіть була загроза, що йому доведеться пропустити ці змагання, але сильним духом спортсменам часто посміхається удача. Простуда відступила і він поїхав на чемпіонат. В ситуації, яка з ним склалася він показав хороший результат, адже через простуду не тренувався. Ми розраховували на цих змаганнях, що Олексій стрибне, як мінімум 2 м. Олексій вже готовий долати 2 метри і навіть 2.05. Він старається і йому є куди рости сказав Володимир Галицький про Олексія.

—Аня також зайняла друге місце. Своїм результатом вона задоволена. Задоволена й званням віце чемпіонки України. Коли вона їхала на змагання, я їй казав—Аня 160 береш з першої спроби і ти призер.

Я дуже радий, що вона показала гарний результат, хоча змагалася вона з дівчатами майже на 2 роки старшими від неї. У лютому вона поїде на чемпіонат України вже своєї вікової групи. Готуємося, щоб вона показала хороший результат сказав на завершення нашої розмови тренер спортсменки Володимир Галицький

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Алла Бондарук

    Молодці! Нових звершень і перемог!
    💙💛❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦👏👏👏
  • Світлана Гуменюк

    Чудові результати  !!!

    Молодці  !!!
  • Ольга Шостак

    Вітаємо Анічку! Молодчинка!
  • Оксана Трохимчук-Гуцол

    Молодці! Наші найщиріші вітання і побажання успіхів у подальшому розвитку!

keyboard_arrow_up