Нічия в рахунку, рівна гра на полі, по «гірчичниках» 1:1 ще й 5:5 по лайці

Нічия в рахунку, рівна гра на полі, по «гірчичниках» 1:1 ще й 5:5 по лайці
  • В неділю, 16 жовтня в Глухівцях відбулася гра 4-го туру чемпіонату Вінницької області з футболу серед аматорів. Зустрічалися місцевий «Промінь» та Козятинський «Локомотив».
  • Репортаж з місця події

Початок матчу проходив за незначної переваги «Локомотива» Вони в дебюті тайму більше володіли м’ячем і частіше за промінців гостювали на половині поля суперника. Гра вирівнялася, коли команди зіграли третину 1-го тайму. Рівновага була у не літературних висловах на футбольному полі. Хтось скаже так це ж футбол, як у ньому без емоцій. Якби ця гра проходила на якомусь іншому стадіоні, можливо ми не придали цьому значення. В Глухівцях на футбол ходять цілими родинами, а з ними малолітні діти. Дітей дошкільнят на грі було близько десятка. Дитя ніби грається та все чує, а поскільки малеча любить копіювати дорослих. то обов’язково вдома скаже, що було почуто від дорослого дяді. 

Ближче до середини тайму у «Променя» за порушення правил гравцем «Локомотива» з’явився шанс, щоб відкрити рахунок. Призначений арбітром штрафний пробивав майстер стандартних положень Олександр Козюк. 11-ка «Променя» пробивав на техніку та м’яч прийняла на себе стінка, а повторному удару після відскоку від стінки вже бракувало точності.

Відео дня

Здавалось, що перша половина зустрічі так і завершиться нульовою нічиєю. Тільки в заключні хвилини першого тайму гравця «Локомотива» зупинили в боротьбі за м’яч з порушення правил у штрафному майданчику. «Локомотив╗ отримав право на пробиття 11-ти метрового штрафного удару. Вирок з точки майстерно пробив Максим Кисіль, спіймавши стража воріт «Променя» на протиході пробив майже по центру воріт.

Глухівчани після пропущеного голу кинулись відігратися тільки провели вони декілька хороших атак і тільки.

За мить до завершення першої половини зустрічі кумедний епізод стався за межами футбольного поля. Коли м’яч викотився за бокову лінію поля і гравець хотів наздогнати його, щоб швиденько з аута вкинути в поле, трирічний Назар хотів зупинити м’яч ногою та промахнувся. Після вкидання з аута «Локомотив» провів атаку, яку перервав свисток арбітра на відпочинок.

В другому таймі ініціатива була на боці господарів. Вони атакували великими силами та часто били по воротах з середньої і дальньої відстані і в одному з епізодів досягли успіху. Удар парашут вдався Дмитру Євсєєву і рахунок став 1:1.

Після забитого м’яча гравці «Променя» протягом тривалого часу затисли гостей на їхній половині поля. Навіть м’яч ще раз влетів у ворота «Локомотива», тільки арбітр зустрічі відмінив взяття воріт зафіксувавши положення «поза грою». Рахунок 1:1 не змінився до кінця матчу

Команди подякували своїх друзів-суперників за коректну гру рукостисканням. Протягом всього матчу  лікарю на матчі місцевому фельдшеру Олені довелось тільки один раз виходити до лежачого гравця на полі. 

Після нічиєї  наш «Локомотив» покинув останній рядок турнірної таблиці і перемістився на 9-те місце. «Промінь» з 4-ма очками залишився на 6-й позиції.

Читайте також:

Футбольний клуб Леви проводить набір дітей. Контакти тренера

У футбол грали так собі, краще виходили єдиноборства в стилі танго

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up