Настя Прокопчук — бронзовий призер Кубку України дівочої ліги

Настя Прокопчук — бронзовий призер Кубку України дівочої ліги
  • У Львові 12–14 березня стартував фінальний етап Кубка дівочої футбольної ліги України серед команд U-14.
  • Проходили змагання на стадіоні «Школяр», де наша Настя Прокопчук з
  • Махнівського «Колоса» у складі збірної Вінниччини здобула бронзову нагороду.

До фінальної стадії змагань потрапили чотири кращі колективи за підсумками зонального етапу. Це команди КЗ СДЮСШОР (Ужгород) столична ДЮСШ «Поділ» Збірні Вінницької та Рівненської областей.

Спочатку команди волею жереба зустрілися на півфінальній стадії великого фіналу. Переможці півфінальних пар зустрілися у фіналі. Команди, які в півфінальних зустрічах поступилися, грали за бронзові нагороди.

Всі чотири команди, які добралися до фінальної частини змагань майже одного рівня. Можливо, київський «Поділ» в кожній лінії має в своєму складі більш класних виконавців. В цілому гравці всіх команд добре бачать футбольне поле і багато чого в футболі навчилися. Перемагає той, хто на іграх такого рівня через хвилювання робить менше помилок.

Відео дня

Першими на поле стадіону «Школяр» вийшли команди західного регіону. Рівнянки перемогли ужгородянок з рахунком 2:0

В другому півфіналі зустрічалися збірна Вінницької області та столичний «Поділ».

Киянки вдало використали помилки вінничанок. В кінці першого тайму нападниця «Поділу» пробила по воротах стража воріт збірної Вінницької області в стилі майстрів кручених ударів і рахунок став 1:0.

В другій 25-ти хвилинці киянки отримали право на пробиття штрафного удару. Склалося враження, що нападниця «Поділу» хотіла навісним ударом закинути м’яч за комірець голкіперу вінничанок. Воротар зреагувала на удар, але відбила шкіряну кульку перед собою. На підборі м’яча швидшими були суперниці. В першому випадку після добивання м’яч потрапив у поперечину, а при другому добиванні столична футболістка «розстріляла» ворота вінничанок.

В середу, 13 березня, команди відпочивали, а наступного дня визначили чемпіона і команду, яка посяде третє місце.

Першою 14 березня була гра за бронзові нагороди. Відкрили рахунок на 6-й хвилині матчу ужгородчанки. Цей гол був єдиним у першому таймі. Вже на 5-й хвилині 2-го тайму вінничанки зрівняли рахунок, а на 36 хвилині вони вийшли вперед.

За 5 хвилин до завершення матчу стався епізод.який був у вінничанок у півфінальній зустрічі з тією різницею, що там було забито м’яч після добивання, а в цій грі воротар відбиває м’яч у штангу, який зрикошетив у ворота.

Догравали вінничанки вдесятьох. За 2 попередження залишила поле гравець під № 2.

Відбивши атаку від власних воріт вінничанки організували свій контрвипад і забил гол. Правда, арбітр зустрічі взяття воріт скасувала і призначила вільний удар. Помічники арбітра вважали, що м’яч було забито без порушення футбольних правил і повідомили про це арбітру в полі. Рефері пішла дивитися повтор, де переконалася, що гол було забито за правилами і показала на центр. Важка перемога з рахунком 3:2, яка виявилась на вагу бронзи.

Фінальна зустріч була цікавою і принесла перемогу столичним футболісткам. Срібні нагороди у гравців з Рівненської області. У нашої Насті, як у всієї команди збірної Вінницької області бронзові нагороди.








 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up