Наші волейболісти, футболісти та шахісти змагалися на першість області.

Наші волейболісти, футболісти та шахісти змагалися на першість області.
  • Першими на спортивний майданчик 28 жовтня вийшли волейболістки.
  • Дівчата 2009 р.н. на першому етапі турніру «Олімпійська надія» зустрілися з волейболістками Стрижавки, Погребищ та господарів майданчика волейболісток Агрономічного.
  • Всього в змаганнях взяли участь 18 команд.

 Для кращих і переможця турніру треба буде пройти три етапи. Змагання за коловою системою в групах, а далі півфінал та фінал.

Після ігор в групі маючи в своєму активі дві перемоги та поразку наші майстри м’яча і сітки пробилися до слідуючого етапу.

Відео дня

Минулої неділя гостювали в селі Мізяків, що у Стрижавській громади футболісти Козятинського «Легіону» Вони в 10 турі друголігівського дивізіону чемпіонату Вінницької обл зустрічалися з місцевим «Колосом» Завершилась ця гра з рахунком 4:1 на користь наших земляків.

За підсумком 8 турів наші футболісти мають 21 очко та найкращу різницю забитих і пропущених м’ячів від всіх команд чемпіонату ІІ ліги. Вони наколотили у ворота своїх суперників 39 м’ячів і в свої пропистили 9-ть. У лідера змагань «Енергетик» Бохоники, які випереджають нашу команду на одне очко забито різниця м’ячів +20 забито 27 і 7 м’ячів пропущено.

Цього ж дня в м. Липовець відбувся традиційний шаховий турнір, саме командний чемпіонат Вінницької області. У змаганні взяли участь 7 команд з: Вінниці, Жмеринки, дві команди Липовця, Козятина, Іллінців та Оратова.

Команду нашого міста на цих змаганнях представляли— Олександр Іонов, Олександр Хомюк, Володимир Закорчевний, Геннадій Ткачук та Юрій Олексюк.Турнір проводиться за круговою системою в 6 турів. Контроль часу — 10 хвилин + 5 секунд за хід.

Відкрив змагання ветеран шахів Олександр Роговий, який привітав учасників та побажав їм успіхів.

Після проведених шести турів Перше місце посіла команда з Вінниці. Друге місце виборола команда з Жмеринки. Третє місце здобула команда Липовецької територіальної громади. Четверте почесне місце завоювала команда з Козятина і це крок вперед. На попередніх змаганнях наші спортсмени розумового спорту були 5-ми. Головні переможці змагання отримали цінні призи та грамоти, до того ж всі учасники змагання отримали безцінний досвід

. Велика подяка організаторам змагання за увагу та турботу від всіх команд учасниць шахового турніру. Цією інформацією з нами поділився учасник змагань Геннадій Ткачук


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Henley Martinez

    Оцe мені cьогодні пощастило)) Побачила рeклaмку кaзиношки і зapади прикoлу пepeйшлa, пoпoвнила нa 250 грн, дали щe бoнyc 250! Гpaлa, бaлaнс плавaв туди cюди, а пoтім тупo фoртoнyлo і піднялa 127000 гpн, супер, щаcлива)))Спробуй! Купa задoволeння + ще й виграти мoжна!!! Реєструйся та гpaй: https://tinyurl.com/5n7j5xje

keyboard_arrow_up