Наша Анна Шарун чемпіонка України у стрибках у висоту

Наша Анна Шарун чемпіонка України у стрибках у висоту
  • З 7-го по 9-те червня в місті Кропивницький Кіровоградської обл.
  • триває Чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів 2009 р.н і молодші. Хто ще тільки 9-го числа вийде на старт, а хто
  • з золотою нагородою вже приїхав додому.

На змаганнях брали участь спортсмени з Київської, Кіровоградської, Чернігівської, Волинської, Вінницької обл. та м. Київ. Серед них була вихованка тренера Володимира Галицького Анна Шарун.

В перший день змагань Аня, подолавши планку на висоті 155 см забронювала собі місце серед 12 фіналісток, які у фінальній частині боролися за медалі.

Відео дня

В боротьбі за золото Анна почала з висоти 140 см. З такої ж висоти стартувала її основна суперниця киянка Кіра Кокоша. Вона, як Аня подолала таку ж первоначальну висоту з першої спроби. З першої спроби Аня і Кіра долали наступні висоти на відмітках 145.150, 155, і 160 см.

Обидві спортсменки спробували розібратися, хто кращий, коли долали висоту на відмітці у 165 см. Тільки в цей день три спроби подолати таку висоту обом спортсменкам не підкорилась.

Після завершення змагань в секторі для стрибунів висотників у дівчат сталася ситуація, коли золоту медаль за однакових показників отримали обидві спортсменки, а медаллю за друге місце в цій дисципліні директорат змагань нікого не нагороджували. Ще Анна, може взяти, собі в актив, що вона молодша від Кіри Кокоші майже на 2 місяці.

Вітаємо з цим успіхом саму чемпіонку Анну Шарун та її тренера Володимира Галицького.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up