Моноліт на четвертому місці. Шкода

Моноліт на четвертому місці. Шкода

Завершився чемпіонат Вінницької області 2017-2018 рр. з футболу у вищій лізі. Команда нашого міста “Моноліт” фінішувала на четвертому місці.

Чи могли футболісти Козятинського клубу виступити краще? Могли б, якщо брати до уваги осінню стадію чемпіонату, де наші спортсмени мали в активі чотири перемоги: одну нічию і в пасиві чотири поразки. І не могли тому, що  не все залежало від футболістів на полі. На весняній стадії чемпіонату команда наших земляків показувала чемпіонську гру. І як тільки козятинський ФК наздогнав за очковим доробком трійку лідерів турніру, їм відразу показали — де їхнє місце. Вінницька бригада суддів опустила козятинський клуб на четверту сходинку. І якби конкурент “Моноліта” ФК  “Агро-Астра” в 13 турі не зіграв в нічию, були б козятинські футболісти лише п’ятими.

В цілому козятинці залишилась на тому ж четвертому місці, що й до зимових канікул. Хіба що монолітовцям дозволили бути на відстані одної перемоги від трійки призерів. Підбиваючи підсумки футбольного сезону, команда нашого міста має такі показники: 8 перемог, одна нічия при п’яти поразках, 25 м’ячів забито, 19 пропущено.

Якщо брати до уваги ігри в 2018 році, то це кращий результат з усіх команд-учасниць.

Відео дня

В останньому турі чемпіонату області “Моноліт” гостював у футболістів з Орлівки Літинського району. Гра завершилась поразкою господарів з рахунком 1:3.

Монолітовець Андрій Хрищенюк відкрив рахунок в зустрічі. Він же в першому таймі подвоїв рахунок. Третій гол у ворота “Орлівки” забив Владислав Давиденко в другій половині зустрічі. Гол престижу господарі провели в останні секунди матчу. За гру рукою футболістом команди гостей був призначений пенальті, який був реалізований.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up