Махнівська громада здобуває бронзу в рейтингу кращих спортивних громад Вінниччини

Махнівська громада здобуває бронзу в рейтингу кращих спортивних громад Вінниччини
  • Махнівська громада посіла почесне третє місце у рейтингу кращих організацій фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи у 2023 році серед сільських територіальних громад Вінницької області.

Це визнання стало результатом плідної співпраці між владою громади, колективом Махнівського ліцею, спортивними тренерами, активістами та небайдужими жителями.

Особливу увагу Махнівська громада приділяє розвитку спорту серед дітей та молоді. Юні спортсмени з Махнівки неодноразово здобували перемоги на обласних та всеукраїнських змаганнях з футболу та інших видів спорту.

Відео дня

Нагородження переможців рейтингу відбулося на сесії Махнівської ради. Секретар сільської ради Неля Маліванчук привітала спортивний актив громади з досягненнями та подякувала депутатам за підтримку розвитку фізичної культури та спорту.

Махнівська громада отримала цінні подарунки та кубок.

— У Махнівці збережено чудові спортивні традиції, — зазначив Валерій Швець, заступник голови ВТО ВФСТ "Колос". — Керівництво громади, колектив Махнівського ліцею і депутатський корпус докладають зусиль для збереження спортивної інфраструктури, облаштування нових спортивних і дитячих майданчиків.

 

Читайте також:

На хлопчика, який катався на велосипеді у дворі, наїхала автівка. З дитиною — все добре

У Козятині п’яний водій на Volkswagen протаранив Renault та врізався у магазин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галина Трофимчук

    Молодці

keyboard_arrow_up