На хлопчика, який катався на велосипеді у дворі, наїхала автівка. З дитиною — все добре

На хлопчика, який катався на велосипеді у дворі, наїхала автівка. З дитиною  — все добре
  • У вівторок, 18 червня на Вінниччині внаслідок ДТП двоє школярів отримали травми. Одна із автопригод сталася у нашому районі
  • Наразі загрози життю та здоров'ю дітей немає.

Так, увечері 18 червня ДТП сталась у м. Калинівка. За попередньою інформацією слідства, 33-річний водій автомобіля Mercedes не впорався з керуванням та допустив наїзд на велосипедиста, який катався у дворі.

Унаслідок ДТП 6-річний хлопчик отримав травми. Йому надали медичну допомогу і відпустили додому.

Відео дня

За даним факт проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

— Поліція нагадує батькам про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Попередьте своїх дітей про потенційні наслідки необережної поведінки на дорозі. Водіям радимо бути більш обачними та уважними при зустрічі з велосипедистами.

Нагадаємо, у Козятині під колеса авто потрапила 11-річна дівчинка, яка переїжджала пішохідний перехід на велосипеді

Читайте також:

У Козятині п’яний водій на Volkswagen протаранив Renault та врізався у магазин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oieg Oieg

    Нафіг мені ваша Калинівка??? Це газета ріа Козятин??Школа звісно хлопчика, але навіщо про Калинівка і т. д. писати в місцевій газеті.... не розумію

keyboard_arrow_up