Легіон Козятин чемпіон Вінницького району з футзалу Головна інтрига 10-го туру

Легіон Козятин чемпіон Вінницького району з футзалу Головна інтрига 10-го туру
  • Чемпіонату Вінницького району з футзалу була в тому: чи може, наш «Легіон» у матчі проти ФК «Турбів» оформити чемпіонство за тур до завершення чемпіонату.
  • Бойовим протистоянням мала бути гра між «Колосом» і «Ронексом «адже обидві ці команди ще не мають смаку набраних очок.

Першими на майданчик Сосинського ліцею вийшли «Легіон» Козятин та ФК Турбів. З перших хвилин матчу обидві команди намагалися грати в атакующий футбол. Вже на другій хвилині поєдинку гравці «Турбова» повели в рахунку. За 5 хвилин козятинські футболісти зусиллями Миколи Присяжнюка зрівняли рахунок та на 14 хвилині матчу турбівчани знов вийшли вперед. Щоб знов рахунок став рівним «Легіну» знадобилася лише, хвилина відзначився Дмитро Кобернюк. До кінця першого тайму команди більше не відзначалися забитими м’ячами і при рахунку 2:2 пішли на відпочинок.

Як тільки відновилася гра Олександр Козюк вперше в цій грі виводить «Легіон» в рахунку вперед. На 33 хвилині Дмитро Кобернюк закріпляє успіх команди. Кінцівка матчу була для гравців «Турбова» справжньою бурею. 35 хвилина Олександр Козюк робить рахунок 5:2 буквально за мить двічі відзначається Максим Пастух. А за хвилину до завершення гри турбівці забили м’яч у власні ворота. Тож 8:2 красива перемога «Легіона» Після цієї перемоги козятинські футзалісти стали недосяжними дляінших команд.

На комплект срібних і бронзових медалей претендентів двоє ФК «Лука» та «Динаміт». Вони в останньому турі теоретично можуть помінятися місцями.

Відео дня

Привітати можна, поки дві команди «Легіон» у ранзі Чемпіона першості Вінницького району та Іванівський «Колос» який здобув перші свої очки.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up