Клуб «Тако» привезли з столиці в Козятин 12 медалей

Клуб «Тако» привезли з столиці в Козятин 12 медалей
  • Минулими вихідним у Києві відбувся відкритий турнір з кіокушинкай карате «Hikari cup», в якому взяло участь 27 команд, всього 560 учасників з 9 регіонів України.
  • Наше місто Козятин представляли дітки спортивного клубу «ТАКО».

Як зазначили в Київській міській федерації карате, основною метою цих змагань є розвиток та популяризація кіокушинкай карате. Крім того, змагання сприятимуть підвищенню спортивної майстерності учасників та налагодженню дружніх стосунків між спортсменами, що представляють різні регіони. А ще це важлива платформа для визначення рівня підготовки й відбору кращих спортсменів до складу збірних команд областей для участі у всеукраїнських змаганнях наступного сезону.

Вихованці тренера Анни Сас на цих змаганнях трохи не добрали золотих і срібних нагород. В результаті команда набрала 99 очок і посіла загальнокомандне 10 місце.

Відео дня

Юлія Коваль добре володіє ударною технікою. Тому в її перемозі мало хто сумнівався.

Крім неї золоті нагороди вибороли Єлизавета Циркунова та Кіріл Доровських. Валерія Нечипорук, Діана Щербатюк та Артем Попсуй — володарі срібних нагород.

Антон Матвійчук, волонтер з блокпоста Захар Іщук, Каріна Нестеренко, Дар’я Охримовська, Віктор Вовк, Макар Білоус — володарі бронзових медалей.

Тренер клубу «Тако» Анна Сас на своїй сторінці фейсбук щиро дякує батькам за підтримку дітей, а захисникам України — за можливість тренуватися та виступати на змаганнях.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up