Кирило Луценко на кубку України стрибнув на 2.20 та вчергове оновив свій рекорд

Кирило Луценко на кубку України стрибнув на 2.20 та вчергове оновив свій рекорд
  • У п’ятницю 23 лютого у Львові пройшов кубок України з легкої атлетики. Спортсмени чоловіки на цих змаганнях участі брали.
  •  Проявити себе отримали шанс молодь. Вже вкотре оновив свій власний рекорд вихованець тренерів Володимирів Журавльова та Галицького Кирило Луценко.
  • Він в секторі для стрибків у висоту злетів на 220 см

У змаганнях брали участь близько 170 спортсменів із багатьох міст України. У секторі для стрибків у висоту перемогу святкував наш земляк 19 річний Кирило Луценко. Студент Національного університету ім Шевченка з другої спроби взяв висоту 2 м. 20 см. Спробував штурмувати 2.23 тільки цього разу рекордна висота Кирилу не підкорилася. Якщо заглянути в минуле, то кожного півроку Кирило до рекордної висоти додає від 2-х до 5-ти см, то можна зробити припущення, що результат 2.23 до кінця літа буде подолано. У нього тренери з іменем і роблять все для того, щоб був результату і спортсмен не травмувався.

Відкрив зимовий сезон козятинський киянин перемогою у Києві на «Січневих висотах». В столичному спорткомплексі ШВСМ (школи вищої спортивної майстерності) він з рекордними 2.18 став чемпіоном «Січневих висот» обійшовши самого Дмитра Нікітіна.

Відео дня

В Стамбулі на Чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій у приміщенні 19 річний Кирило поступився результатом 24 річному Дмитру. Тож була б дуже цікавою їх суперечка за результат на змаганнях у Львові.

Поки ясно тільки одне, що Кирило на 7 см перевищує норматив учасника чемпіонату світу для спортсменів вікової групи U 20 який складає 2м.13 см, а його змагання з Дмитром Нікітіним ще попереду.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up