Кирило Луценко — срібний призер міжнародних змагань у Туреччині

Кирило Луценко — срібний призер міжнародних змагань у Туреччині
  • У суботу, 10 лютого, в Стамбулі (Туреччина) відбувся 28-й чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій у приміщеннях.
  • Україну на цих змаганнях представляв 21 спортсмен, що вибороли це право на січневих відбіркових змаганнях.
  • Їм вдалося завоювати шість медалей: дві золотих, три срібних та одна бронзова медалі. 

Неабияка боротьба розгорнулася в секторі для стрибків у висоту, де вели спір за перемогу друзі-суперники: наш 19-річний Кирило Луценко та 24-річний бердичівлянин Дмитро Нікітін. Цього разу Кирило Луценко, стрибнувши на 215 см, показав другий результат і був удостоєний срібної медалі. Вихованець тренера Ігоря Лонського стрибнув на 5 см вище від Кирила і став чемпіоном 28-го чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій. 

Слід нагадати, що Кирило Луценко, вихованець Козятинської ДЮСШ тренера Володимира Галицького. На даний час тренується у місті Києві під керівництвом Володимира Журавльова та не забуває свого першого наставника. Відео, де Кирило пробує «на смак» срібну медаль, він спеціально зробив, щоб розважити тренера.

Відео дня

У наставника спортсмена Володимира Галицького ми запитали, які результати Кирило показує на тренуванні.

— На офіційних змаганнях його особистий рекорд 218 см. Він дуже молодий спортсмен, який ще не набрав достатої м’язової маси. У нього ще все попереду і у великому спорті ще добрих років 10, — сказав Володимир Галицький.

Також ми запитали у тренера, як ідуть спортивні справи ще в однієї талановитої спортсменки Анни Шарун. 

— Вона з 9 по 11 лютого у Львові брала участь у Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009-2010 р. н. У секторі для стрибків у висоту серед  дівчат вона здобула срібну нагороду серед 25-ти учасниць, Аня стрибнула на 160 см, — сказав Володимир Галицький.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up