Грали діти, ветерани футболу та дівчата-волейболістки.

Грали діти, ветерани футболу та дівчата-волейболістки.
  • Минулої суботи футболісти «Колос» (Махнівка) провели дві заключні гри першості Вінницької області з футболу серед юнаків 2011-2012 р. н.
  • На стадіоні СК «Нива» вони виграли у «Ниви» та поступилися «Прем’єр Ниві».

— У нашій віковій групі було вісім команд — «Нива», «Колос» (Махнівка), «Прем’єр Нива», ФК «Балкани 1», ФК «Балкани 2», «Темп» (Вінниця), «Вінсмарт», та 20-та школа місто Вінниця, — розповідає тренер дитячої команди «Колос» Микола Бабюк. — 

Грою команди я задоволений, а команда незадоволена результатом. Було важко, ми тільки почали грати у форматі дорослого футболу. Трохи впливав на гру команди жереб. Наприклад, гра з «Нивою» у нас була о 15.10, де ми виграли в сильної команди з рахунком 1:0. А о 16.10 вже виходимо грати проти авторитетної «Прем’єр Ниви». Боролися, та втома далася взнаки, ми пропускали м’ячі в кінці першого і другого тайму. У майстерності команда добре додала і це відчувають самі футболісти. Наостанок ми запитали у Миколи Бабюка, чи в чемпіонаті брали участь дівоча частина команди і які плани в команди на зимовий період. 

— Так, дівчата грали разом із хлопцями, це дозволяє регламент змагань. Тільки 25 листопада була прохолодна погода і ми Насті Прокопчук, Ангеліні Куліш, Альоні Мельничук, Анні Капецькій дали відпочити, — каже тренер. — На зиму переходимо на футзал. Плануємо провести в Козятині турнір, приурочений до визволення Козятина від німецьких загарбників.

Відео дня

Порадували нас волейболістки. У суботу, 25 листопада, в Погребищі пройшов третій тур відбіркового етапу обласних змагань з волейболу «Олімпійська надія» серед дівчат 2009 р. н. та молодших. У цьому турі, як і двох попередніх наші спортсменки показали майстерність і видовищну гру. За підсумком 3-х турів наша команда вийшла у півфінал, який відбудеться 9 грудня.

У неділю, 26 листопада, змагалися наші ветерани на майданчику зі штучним покриттям с. Андрушки. Відбувся розіграш Кубка «Відкриття обласного Чемпіонату з мініфутболу серед команд ветеранів».

У змаганнях взяли участь 5 команд, які волею жереба були розділені на дві групи. До Групи «А» увійшли «Сквира», «Ружин», «Володарка». «Сквира» перемогла «Володарку» 7:1; «Ружин» був сильнішим за «Сквиру» 2:0; «Володарка» з «Ружином» зіграли внічию 1:1.

У Групі «Б» грали дві команди. «Новоселиця» перемогла «Козятин» з рахунком 3:2 і вийшла до фіналу.

У грі за ІІІ-ІV місце зійшлися «Козятин» — «Сквира»,  при рівній грі бронзові нагороди здобули сквиряни.

У фіналі зустрілися «Новоселиця» та «Ружин». Відкрили рахунок ветерани «Новоселиці». Невдовзі ружинці зрівняли рахунок. Так і завершилась перша половина зустрічі. В другому таймі команди обмінялися голами, що дало в підсумку 2:2.

У післяматчевих пенальті більш влучними були гравці команди «Новоселиця», які і здобули Кубок відкриття обласного чемпіонату з мініфутболу серед команд ветеранів.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up