Фінал чемпіонату ФСТ «Колос» може бути скасована, через порушення регламенту

Фінал чемпіонату ФСТ «Колос» може бути скасована, через порушення регламенту
  • В четвер 8 червня, на стадіоні с.Махнівка, відбулися фінальні змагання чемпіонату Вінницької ТО ВФСТ КОЛОС з футболу серед дівочих команд 2010–2011 р.н. територіальних громад Вінниччини «Золотий колосок».
  • Участь в турнірі взяли команди: «Колос» Махнівка, «Плеяда» Тульчин, ДЮСШ Літин та ДЮСШ Шаргород.

Після завершення фіналу чотирьох в соцмережах з’явився допис Альони Поліщук (Комунальна установа спорт для всіх) такого змісту —Наші дівчатка дуже старались, проте прикра випадковість позбавила їх першого місця. Продовжуємо вірити у нашу команду та їх спільну роботу з тренером Миколою Бабюком, та бажаємо подальших перемог. Дякуємо нашим ЗСУ за можливість жити та бачити щирі емоції дітей. Усім миру та здоров’я. Слава Україні написала вона.

Ми зателефонували до тренера команди і запитали у нього, що саме трапилося на турнірі фіналу чотирьох

Відео дня

Поки не можу нічого сказати тому, що чекаю результату з Вінниці. Зараз ситуація така.— Ми програли півфінальну гру команді Шаргорода з рахунком 0:1 каже Микола Володимирович. Нам забили суперниці гол вже в компенсований арбітром час. Справа не в поразці. Коли спорт чесний, то дітям можна легко пояснити, чому саме програли.. Коли команда Шаргорода на зональних змаганнях має згідно заявки один склад, а на фінальну частину привозять команду зразка збірної області то, як то дітям пояснити. Сьогодні засідала колегія федерації де було виявлено, що у команди Шаргорода дві заявки. На першому етапі була команда сформована з одних гравців, а на фінал вони мають шість нових гравців, а це вже порушення регламенту. Вони не мали права такого робити тому колегія обласної ради наступного вівторка збирає тренерів команд учасників фінальної четвірки. Майже не сумніваюся, що справедливість буде досягнута.

Після таких турнірів хочеться все кинути тому, що важко пояснити дітям чому вони стикаються з обманом на футбольному полі. Зайшов після гри у роздягальню діти плачуть і у мене сльози в очах, що діти стали заручниками нечесної гри. Вони готувалися і мали надію стати переможцями чемпіонату.

Дівчата грали добре продовжує свою невтішну розповідь про шахрайство дорослих у дитячому спорті наставник “Колоса” і навів приклад, як дитячий тренер вчить своїх підопічних говорити неправду.

Щодо гри з командою Шаргорода можливо перегоріли, що граємо з командою збірної області і не все у них виходило на завершальній стадії атаки. В грі за третє місце «Колос» вже був схожий на себе. У команди «Плеяда» ми виграли з рахунком 6:0. Думаю, що у вівторок 13 червня тренер команди Шаргорода понесе заслужене покарання каже тренер

Серед приємного наставник нашої команди повідомив, що Настю Прокопчук було визнано кращим гравцем турніру. А ще в Козятині росте таланови та футболістка Христина Буригіна. Дівчинка з 2012 р.н. і якщо вона з такою завзятістю і відповідальністю буде відноситись до вдосконалення майстерності, як тепер. то це буде гравець високого рівня сказав наостанок телефонної розмови досвідчений тренер команди майстрів


 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up