Які рішення приймали на закритій сесії

Які рішення приймали на закритій сесії
  • Минулої п’ятниці, 7 червня відбулася позачергова 47 сесія Козятинської міської ради.
  • Засідання проходило за зачиненими дверима — так вирішив депутатський корпус.
  • Про що говорили до його початку — ми вже писали, тепер розкажемо, за що голосували

На позачергову 47 сесію готували 45 питань, втім порядок денний скоротили майже в чотири рази. Депутат від «Європейської солідарності» Дмитро Бернатович запропонував залишити виключно нагальні питання, які стосуються військових. Нагадаємо, безпосередньо під час засідання сесію вирішили провести у закритому режимі, тому представники медіа покинули сесійну залу. 

Яким чином голосували депутати, стало відомо після того, як на сайті міської ради оприлюднили результати поіменного голосування. Відповідно до документу, обранці внесли зміни до Комплексної оборонно-правоохоронної програми в частині фінансування бойових підрозділів. Однак два рішення із цього блоку не прийняли — по фінансуванню ремонту ізолятора тимчасового тримання у Хмільнику та однієї з військових частин. Для інших п’яти підрозділів фінансування заклали до програми і наступними рішеннями виділити кошти із вільних бюджетних залишків, що залишилися з попередніх років.

Продовжується підготовка до облаштування Алеї Слави — депутати внесли її до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою і виділили на Алею кошти з бюджету.

Відео дня

Також обранці виділили гроші на лікування для мешканки Козятинської територіальної громади. Однак які саме суми виділили на допомогу, Алею Слави та військових — невідомо, тому що на сесії представники нашого видання перебувати не могли, позаяк засідання було закритим, а рішення 47 сесії на сайті Козятинської міської ради поки не оприлюднили.

 

Читайте також:

У Вінницькій облраді призначили головного лікаря обласного МСЕК

Сесію провели за зачиненими дверима вперше з початку повномасштабного вторгнення

Назвали імена довгожителів-ювілярів червня, яких вітатимуть грамотами та грошима

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up