Призначили помічників-консультантів двом депутатам міської ради

Призначили помічників-консультантів двом депутатам міської ради
Ліворуч - Анастасія Жарська, помічник-консультант Тетяни Римші. Праворуч - Таїсія Радіна, помічник-консультант Артема Ольхом'яка
  • Відповідне розпорядження з’явилося на сайті Козятинської міської ради у розділі «Документи».
  • Кого призначили і чим займаються помічники-консультанти?

Очільниця міста Тетяна Єрмолаєва призначила помічників-консультантів Тетяні Римші, секретарю міськради, а також депутату від «Української стратегії Гройсмана» Артему Ольхом’яку. Це відомо з тексту розпорядження, яке опублікували на сайті міської ради.

Для секретаря ради Тетяни Римші призначили одного помічника. Ним стала Анастасія Жарська, студентка Вінницького національного аграрного університету. На цих виборах балотувалася до міської ради від партії «Українська стратегія Гройсмана».

Натомість депутат Артем Ольхом’як має три помічника-консультанта. Перший — Андрій Віннік. Інформацію про нього ми не знайшли. Другий консультант — залізничниця Тетяна Корнійчук, дружина начальника Управління житлово-комунального господарства Андрія Корнійчука, який, до речі, також балотувався до міської ради від «Української стратегії Гройсмана». Третій консультант — підприємець Таїсія Радіна, депутатка попереднього скликання від партії «Конкретних справ».

Відео дня

Практика призначати помічників-консультантів для депутатів — не нова. Це робили і за каденції Олександра Пузиря, і Олександра Гвелесіані. Відповідне положення, у якому прописані обов’язки, прийняли ще у 2006 році.

Закон «Про статус депутатів місцевих рад» дозволяє обранцю мати до п’яти помічників. Вони працюють на громадських засадах. Тобто, не отримують гроші за свою роботу. Їх призначають за поданням депутатів.

Помічникам-консультантам видають посвідчення. Вони допомагають обранцям здійснювати депутатські повноваження.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anjela Pyrovolikoy

    да уж......а що своїх мозгов не хватає,без помічников ні як????????? жах......ганьба.......
  • Читач59

    нащо нам такі депутати, яким треба ще консультанти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up