Сьогодні прогнозують спеку, а завтра в нашій області — гримітимуть грози. Про погоду на найближчі дні

Сьогодні прогнозують спеку, а завтра в нашій області — гримітимуть грози. Про погоду на найближчі дні
  • У четвер у країні збережеться переважно спекотна та суха погода. За даними синоптиків, короткочасні локальні дощі можливі у Сумській та Полтавській областях, а також на півдні України, у Криму та в Карпатах.
  • Завтра грози та дощі прогнозують на Вінниччині.

Погода на 9 червня

У Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях буде хмарно з проясненнями та без опадів. Температура повітря вночі становитиме +12... +16 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть +24... +27 градусів. Про це йдеться в прогнозі синоптиків Укргідрометцентру та на сайті Meteoprog.

У Львівській області буде ясно і без опадів. Стовпчики термометрів в нічний час покажуть +11... +14 градусів, вдень близько +25... +28 градусів.

В Одеській області буде похмуро, очікується дощ. Температура повітря вночі становитиме +15... +18 градусів, вдень від +23 до +26 градусів.

Відео дня

У Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях буде хмарно і похмуро, ймовірні опади. Стовпчики термометрів вночі покажуть близько +15... +18 градусів, вдень +25... +28 градусів.

За даними Наталки Діденко, в четвер в Україні очікується багато сонячної погоди.

У більшості областей дощі малоймовірні, за винятком Карпат, Сумської, Одеської, Миколаївської, Херсонської області та Криму. В названих регіонах ймовірні короткочасні грозові дощі.

Температура очікується високою, від +25 до +30 градусів.

Вітер очікується завтра південно-східний, помірний, можливі сильніші пориви у західних областях та в південній частині.

Погода до кінця тижня

В Українському гідрометцентрі попереджають, що 10 червня грози й дощі ймовірні на заході та в південних областях. Температура буде висока, +27+31. Трохи свіжіше в Херсонській, Миколаївській, Одеській, Криму (+24+27).

У Вінниці та області прогнозують грози та дощі. Вдень буде 27-29 градусів тепла, вночі 16-18 градусів з позначкою +.

Прогноз погоди на 10 червня

11 червня в західних областях температура знизиться до +23+27, на решті територій +26+31. Грози знову ймовірні на заході та півдні.

12-13 червня так само свіжіше на заході, спекотніше на інших територіях (на півдні та сході до +32). Грози і дощі накриють всю країну.

А ось яку погоду прогнозують у Козятині:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up