Калюжі на дорогах нашого міста не така то й велика дивина

Калюжі на дорогах нашого міста не така то й велика дивина
  • Калюжами на дорогах нашого міста мало кого здивуєш. Їх у нас є більше ніж самих вулиць.
  • Ми не ставили за необхідність фотографувати найбільші і найглибші калюжі під час тривалих дощів.
  • На прохання читачів зафіксували калюжі, які потрапили в поле нашого зору.

Останньою до нас звернулася пані Раїса декілька днів тому. Вона була не в захвати від озера, що внаслідок тривалих дощів утворилося на вулиці Винниченка. Перед звернення пані Раїси були запрошення на вулицю Київську, Джерельну, Степана Бандери Квітки Цісик, що в селі Козятині. Наприклад, пані Ольга, в своєму зверненні висловлює незадоволення, що міський голова на зустрічах з громадою наголошувала, що у неї немає бажання ще 5 років чекати того безладу, який у місті твориться. Пані Ольга процитувала нам вислів міського голови на одній із зустрічей з громадою— «Якщо вам хтось скаже, що на благоустрій міста грошей немає, не вірте, гроші є!» повідомила міський голова. Зараз вона каже, що грошей немає, і я їй не повинна вірити. Виходить гроші в бюджеті є— тільки де ремонти доріг і питна вода із скважин, запитує нас пані Ольга.

Якби у нас не було спочатку ковіду, а в минулому році на нас не напав ворог, можливо і ми поставили б міському голові таке ж запитання. 

Відео дня

Біля калюжі на вулиці Винниченка ми були в понеділок через півтора дня після дощу. Що там не так, нам пояснив спеціаліст водних ресурсів, ще більше двох років тому коли викопали котлован для збору води і туди поставили залізобетонні кільця. Підрядник ,який прокладав ділянку дороги від мосту до магазину електротоварів не знав, що вода самопливом до вищої точки не тече, а котлован який мав виконувати водозбірника має малу потужність. Без водовідведення на вулиці Винниченка калюжам бути і літом і зимою говорили спеціалісти ще більше 2-х років тому.

В понеділок ми не їхали на вулицю Єдності, Степана Бандери, Депутатську, Південну де треба тиждень, щоб висохли калюжі. Калюж нам вистачило й в центрі. Всі вони мали неприглядний вигляд і тільки.

«Коврова» калюжа біля хитрого базарчика і та, що біля “Фори” на Грушевського за півтора дня зменшили свої береги.

На вулиці Шкільній суша у води трохи відвоювала території, але коли дощі, то діти до школи йдуть через воду.

По воді і по бездоріжжю мусять місити болото жителі циганського хутора. Вся складність маршруту полягає в тому, що з обох боків дороги ростуть кущі.

Дорога на вулиця Данила Нечая одна з насичених автотранспортом. Автівки встигають розбити дорогу швидше ніж мешканці вулиці її підсипають. Навпроти № 14 калюга стала вже добре глибокою. З під коліс кожної автівки розливається вода і тече подвір’ям до криниці. Так питна вода стала в криниці не питною

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валерий Бенаш

    Бидло- папєрєдніки...
  • Иннуля Терещук

    Там все життя калюжа.

keyboard_arrow_up