Вітер, подекуди штормовий, дутиме ще кілька днів: оновили прогноз на тиждень

Вітер, подекуди штормовий, дутиме ще кілька днів: оновили прогноз на тиждень
  • Сьогодні, 29-го липня в більшості областей України внаслідок проходження атмосферного фронту передбачається сильний північно-західний вітер, до штормових поривів 15-20 метрів за секунду.
  • Така вітряна погода протримається ще кілька днів, подекуди пройдуть дощі
  • Детальніше про погоду на Вінниччині дивіться у матеріалі

Завтра у північних, східних та більшості центральних областей місцями короткочасний дощ, на решті території без опадів; вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім півдня, пориви 15-20 м/с; температура вночі 11-16°, вдень 20-25°, на півдні країни вночі 15-20°, вдень 24-29°.

У наступні дві доби без опадів, лише вдень 31 липня у східних та північно-східних областях місцями короткочасний дощ, гроза; вітер послабшає, температура істотно не зміниться.

Відео дня


Про погоду на Вінниччині

У нашій області з вівторка по п’ятницю 30 липня по 2 серпня опадів не очікуються. Синоптики прогнозують пориви північно-західного вітру 15-20 м/с та зниження температури, обумовлені циклоном Kirsti, який зародився над північчю Німеччини. Вони продовжаться і у вівторок.

  • З середи, 31 липня вітер західної чверті послабне до 5-10 м/с. Температура повітря вночі з вівторка по п’ятницю у межах 10-15 º.
  • Денна температура повітря у вівторок 19-24 º, а у наступні дні в наслідок надходження теплої повітряної маси з південного-заходу відбудеться поступове підвищення денної температури, у середу та четвер до 23-28 º, а у п’ятницю до 26-31 º.

 

Читайте:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Надія Мимоход

    Погребищенський район в даний час температура сягає +  17 градусів,30,08 2024,12,30 год,
  • Надія Мимоход

    Погребищенський район на даний час t--17 градусів

keyboard_arrow_up